NA POMOLU RAT ZA JEDNOG OD NAJPOŽELJNIJIH IGRAČA DANAŠNJICE: / Real i Barca bacili oko na istog napadača?

Image
Foto: Profimedia

Ugovor s aktualnim klubom mu vrijedi još dvije i pol godine

12.11.2020.
22:23
Profimedia
VOYO logo

Višemjesečna saga oko transfera Interove zvijezde LautaraMartineza u Barcelonu završila je tako da je Argentinac ostao na San Siru. Možda bi proteklog ljeta promijenio sredinu da nije izbila pandemija koronavirusa što je rezultiralo velikim financijskim udarcem za Katalance.

No, kako se čini nisu u potpunosti odustali od njegovih usluga. Međutim, ovaj put, javlja Mundo Deportivo, dobili su najgoru moguću konkurenciju. A ona se zove Real Madrid. Navodno je privukao njihov interes poslije nedavnog susreta Intera i Reala u Ligi prvaka kada je postigao pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marco Bertorello / AFP / Profimedia

Lautaro Martinez (u sredini)

Nešto će se u svakom slučaju pitati i Inter koji želi s Martinezom produljiti ugovor. Dobra je stvar za španjolskog i katalonskog velikana ta što su pregovori zapeli. Gazzetta dello Sport tvrdi da Argentinac traži godišnju plaću od 7,5 milijuna eura, kakvu imaju Romelu Lukaku i Christian Eriksen, no klub mu navodno nudi pet.

Njegov aktualni ugovor istječe 2023., a prema Transfermarktu vrijedi 63 milijuna eura. Prošle je sezone u dresu Intera zabio 21 i namjestio 11 golova u 49 nastupa u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo