NA POMOLU NAJVEĆI TRANSFER OVE ZIME: / Mourinho dovodi omiljenog Nijemca, ovako bi United mogao izgledati od siječnja

Image
Foto: AFP

Sve su glasnija nagađanja da će njemački reprezentativac Mesut Ozil pojačati Manchester United.

20.10.2017.
15:29
AFP
VOYO logo

Zvijezdi Arsenala krajem sezone ističe ugovor, a kako ga još uvijek nije obnovio postao je predmet glasina.

Prema pisanu Daily Maila, veznjak bi navodno već u siječnju mogao obnoviti suradnju sa Joseom Mourinhom, trenerom koji ga je svojedobno doveo u Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Arsenalu sada ne žele riskirati da ostanu bez ikakve odštete pa bi ga se radije riješili u zimskom prijelaznom roku nego da na ljeto ode bez odštete.

Ozil je ove sezone u lošoj formi te je za sada prikupio samo šest nastupa. Glavni razlog tomu je slaba aktivnost Topnika na tržištu i neispunjavanje obećanja da će Arsenal imati konkurentnu momčad. Stoga, Nijemcu nedostaje motiva, a to se odrazilo na njegovu igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako je 2013. stigao na Emirates osvojio je tri FA kupa i engleski Superkup, ali Arsenal u tom periodu nije bio ozbiljan kandidat za naslov prvaka, a ove sezone ne igraju niti u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kiliko bi zapravo Ozil bio pojačanje Crvenim vragovima najbolje govori podatak iz prošle sezone kada je kreirao 117 prilika. Juan Mata i Henrikh Mkhitaryan s druge strane kombinirano su ih stvorili 107.

Ukupno je u dresu Arsenala upisao 57 asistencija, a dao je i 32 gola. Mourinho bi s njim dobio igrača koji od Romelua Lukakua mogao izvući još više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo