NEŠTO SE SPREMA / Na Poljud se smije samo s EU covid-putovnicom, Torcida zagrmila: 'Mjere nas neće odvojiti od Hajduka. Svi na stadion'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Hajduk će protiv Tobola imati podršku navijača, iako na tribinu smiju samo oni s EU covid-putovnicom

21.7.2021.
15:00
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka u četvrtak u 21 sat na Poljudu igraju protiv Tobola u drugom pretkolu Konferencijske lige. Hajduku je ovo prva europska utakmica još otkako su lani ispali od znatno jačeg Galatasaraya u kvalifikacijama za Europa ligu, ali put do skupina Konferencijske lige znatno je lakši.

Hajduk će protiv Tobola imati podršku navijača, iako na tribinu smiju samo oni s EU covid-putovnicom, ali Torcida je uoči utakmice pozvala sve navijače da se upute prema Poljudu u četvrtak. Torcida je putem Facebooka poslala snažnu poruku svojim članovima, a prenosimo je u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema te mjere koja će me odvojiti od tebe. Samo zbog Tebe i ogromne emocije prema Tebi. Emocije koju osjećamo od rođenja, koja se prenosi generacijama. Emocije koja je beskonačna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U njoj gori i naša želja. Želja da Hajduk bude jak moćan i prkosit. Hajduk koji je neustrašiv. A to su upravo pokazali i igrači koji su prihvatili biti dio nečeg velikog. Dio kompletnog ludila koje je nastalo. Koji su prepoznali i odbili puno više nego šta im nuđeno negdi drugdi. Radi nas! Radi strasti koja nas vodi, energije koja nas pokreće. Sve ono što im je ispričano, šta su gledali - žele doživjeti.

Poljud nas zove, Hajduk nas treba! Budi dio ludila! SVI NA STADION!", stoji na Facebooku Torcide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo