ZANIJEMILI SU / Predsjednik Hajduka potresnom pričom 'ušutkao' dvoranu: 'Pitaju me zašto se ne smijem. Ne smijem se'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Pričao je predsjednik splitskog kluba i o teškim trenucima njegove obitelji kada je s njima morao čekati u redu za hranu

2.12.2023.
9:08
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić gostovao je na panelu 22. KOMferencije. Organizacija je to koja okuplja brojne stručnjake iz područja komunikacije i odnosa s javnošću.

Image
KOGA LI ĆE IZVUĆI? /

Ždrijeb za EURO samo što nije: Vatreni u trećoj jakosnoj skupini, a s ovih pet reprezentacija sigurno neće igrati

Image
KOGA LI ĆE IZVUĆI? /

Ždrijeb za EURO samo što nije: Vatreni u trećoj jakosnoj skupini, a s ovih pet reprezentacija sigurno neće igrati

U panelu 'Neuspjehom do istine' Jakobušić je otvorio dušu te ispričao o svojim, usponima i padovima te iskustvima koji su ga danas dogurali do ovdje gdje je, a voditelj je u jednom trenutku 'ušutkao' publiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, poznato je da predsjednik Hajduka ima dva sina, ali voditelj je na panelu otkrio i da je imao trećeg koji je preminuo. Stariji sin ove je godine imao i tešku prometnu nesreću kada je pao s motora pa je i to dodatno uzdrmalo publiku.

"Pitaju me zašto se ne smijem. Ne smijem se'', odgovorio je Jakobušić jedva izgovorivši te riječi. Ovo je saznanje uzdrmalo mnoge pa je u dvorani svakako vladao muk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pričao je predsjednik splitskog kluba i o teškim trenucima njegove obitelji kada je s njima morao čekati u redu za hranu.

"To je bilo 92/93, čekaš red za hranu tri puta tjedno. U jednom trenutku imaš sve pa sve izgubiš. Mi Slobodnu nismo kupovali, bila je skupa. Zato danas kupujem sve novine i sve čitam. Imam dva sina, jednog od 18, drugog od 26 godina. Otac mi je rekao da upišem fakultet u Dubrovniku jer nije bilo novaca za otići u drugi grad", pojasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Hajduku nije ni sanjao, ali...

Sanjao je o tome da bude predsjednik kluba, ali ono što nikad nije mogao ni zamisliti da bi se dogodilo upravo je.

"Nisam nikad mislio da ću biti predsjednik Juga, iako sam želio. Za Hajduk nisam ni mislio, ni želio, nisam mislio da bih mogao doći u tu poziciju'', rekao je Jakobušić, a onda otkrio detalj kako je dobio popularne Jordan tenisice:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam ih kupio. Vratar Lučić mi je rekao ako izborimo skupine u Europi da ću mu kupiti te patike. Ja sam rekao ako ne izborimo jesen u Europi da će on meni. To je simbol neuspjeha."

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj započeo je 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/f30c1714-905e-11ee-adc0-3a50bfc1e71d/original
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo