NA KORAK DO TRANSFERA: / Milan najavio 'sjajno pojačanje', procurilo koliko će Kalinić zarađivati potpiše li za klub sa San Sira

Image
21.7.2017.
9:59
VOYO logo

Pozivajući se na napise koji kolaju Italijom Football Italia nastavno na to tvrdi da Milan privodi kraju njegov transfer koji bi trebao biti realiziran uskoro i koji će biti vrijedan do ukupno 33 milijuna eura. Pritom bi 27 milijuna eura trebao biti njegov osnovnio dio, a pet-šest dodatnih milijuna odnosi se na bonuse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Kalinić trebao bi potpisati pet godina dugu suradnju sa klubom koji domaće utakmice igra na San Siru i pritom zarađivati tri milijuna eura (plus bonuse).

Milan se, dodaje se, ponovno okenuo prema hrvatskom napadaču nakon što je Alvaro Morata pristupio Chelseaju, Borussia Dortmund najavila da neće prodati Pierre-Emericka Aubameyanga, a Torino poručio da Andrea Belotti ne napušta kluba za manje od sto milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, iz Milana su poručili navijačima da će ih obradovati još jednim pojačanjem koje će biti 'sjajno, najviše razine', spomenuvši pritom baš neka od navedenih imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Recimo samo da ćemo nešto ponovno napraviti. Imamo vrlo dobru momčad, samo nedostaje šlag na torti, a on će biti pojačanje koje će biti najviše razine. Hoće li to biti Belotti, Kalinić ili Pierre-Emerick Aubameyang? Možda i netko drugi, neki Mr. X", poručio je čelnik kluba Marco Fassone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo