Očekuje se veliki interes / MUP objavio detalje oko Superkupa: Svi Hajdukovi navijači bit će ispraćeni do Maksimira

Image
Foto: Pixsell/PIXSELL

Utakmica se održava u Zagrebu, a očekuje se veliki interes gledatelja i dolazaka gostujućih navijača u velikom broju.

7.7.2022.
17:12
Pixsell/PIXSELL
VOYO logo

Početak nogometne sezone u Hrvatskoj dolazi s hrvatskim Superkupom, u kojem će se sukobiti aktualni prvak Dinamo i aktualni osvajač Rabuzinovog sunca, Hajduk. Susret se igra u Zagrebu u subotu od 20 sati.

U srijedu su brojni zagrepčani čekali u dugom redu za kupnju ulaznica, dok je Hajduk dobio 2500 ulaznica za južnu tribinu na zagrebačkom Maksimiru, a četiri dana prije utakmice prodano je već 1500 ulaznica. Tribina će biti rasprodana ili gotovo popunjena, a očekuje se vatrena atmosfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tomislav Butina /

Šef Dinamove škole: 'Dinamo je najbolji. Nije to sad hvaljenje, to je jednostavno tako'

Image
Tomislav Butina /

Šef Dinamove škole: 'Dinamo je najbolji. Nije to sad hvaljenje, to je jednostavno tako'

MUP objavio upute

Ravnateljstvo policije objavilo je upute i obavijesti za posjetitelje i gledatelje uoči derbija u subotu. Kao što smo već rekli, utakmica se održava u Zagrebu, a očekuje se veliki interes gledatelja i dolazaka gostujućih navijača u velikom broju.

Ulaz na stadion bit će otvoren od 18 sati, a u posebnim slučajevima i u 17.30 sati. Mogućnost ranijeg ulaska na stadion imaju navijači koji unose navijačke rekvizite i transparente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija savjetuje korištenje javnog prijevoza kako bi se izbjegle gužve, a podsjeća i na posebnu regulaciju prometa zbog kojeg su zatvorena brojna parkirališta u neposrednoj blizi stadiona.

Hajdukovi navijači imaju pratnju

Jučer smo pisali Hrvatskim željeznicama, koja nam je odgovorila kako se dolazak Torcide koja putuje Bilim vlakom očekuje u 18 sati. Ostali gostujući navijači bit će primljeni na NP Lučko i NP Zagreb - istok, a njihov dolazak očekuje se od 16.00 do 17.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi gostujući navijači koji dođu do naplatnih postaja do 17.30 bit će pravovremeno popraćeni do stadiona, a organizator je osigurao parkiralište za gostujuće navijače na okretištu Borongaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo