Urnebesan odgovor /

Mullera pitali želi li hraniti Haalanda asistencijama: Njegov je odgovor komičan

Image
Foto: Profimedia

Thomasa Mullera pitali su novinari što misli o eventualnoj suradnji s mladim napadačem Erlingom Haalandom, njegov odgovor bio je urnebesan.

3.2.2022.
17:58
Profimedia
VOYO logo

Erling Haaland na meti je mnogih europskih klubova. Mladi će napadač sigurno, uz Kyliana Mbappea, biti glavna tema nadolazećeg ljetnog prijelaznog roka. Međutim, za razliku od Mbappea koji je intenzivno povezan s Real Madridom, sve je otvoreno s Haalandom.

Mediji tako ne isključuju opciju da će otići u njemačke rivale, Bayern Munchen. Između ostalog, Haaland bi bio samo jedan u nizu zvijezda Dortmunda koji su otišli u Munchen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije njega to su učinili Robert Lewandowski, koji je s Dortmundom igrao finale Lige Prvaka, Mats Hummels, pa i Mario Gotze. Thomasa Mullera pitali su za mišljenje o eventualnoj suradnji s Haalandom, a njegov odgovor je bio urnebesan.

"Da li bi volio hraniti Haalanda sa svojim asistencijama," upitan je Muller u intervjuu s njemačkim novinarima. Njegov odgovor bio je urnebesan... "Draže mi je hraniti moje konje i zečeve."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muller ima ugovor s Bayernom još 18 mjeseci, a kaže da pregovori još nisu u tijeku. On je s njemačkim klubom cijelu karijeru, još od davne 2000. godine kad je imao samo 11 godina. Uz to, Muller je najuspješniji njemački nogometaš ikad s 30 trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo