MRŽNJA I DALJE TRAJE: / 'Samo jedan klub nije poslao ponudu za Ibrahimovića'

Image

Zlatanu Ibrahimoviću nije po dobrome ostala u pamćenju godina provedena u dresu Barcelone dok je na klupi bio Pep Guardiola.

31.3.2016.
12:59
VOYO logo

Česti sukobi i naslaganja s Kataloncem bili su glavni razlog njegova kratkog boravka u najboljem klubu posljednjih deset godina.

"Zamolit ću vas da prenesete Guardioli da ću ga nokautirati kad ga negdje vidim jer to ne mogu ovdje u Barceloni", riječi su s kojima se navodno Šveđanin oprostio s klubom kada je raskidao svoj ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi ga žele

To mu Guardiola nije zaboravio, što je upravo još jednom potvrdio Ibrahimovićev menadžer Mino Raiola. Naime, u intervjuu za Gazzettu dello Sport osvrnuo se na budućnost svoga igrača te je priznao da postoji interes iz Engleske te da ga tamo samo jedan klub ne želi.

"Osim Manchester Cityja, kojeg na ljeto preuzima Pep Guardiola, svi veliki klubovi ga žele", rekao je Raiola. Također, rekao je i da je dobio puno ponuda iz Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter i Milan

"Svi ga klubovi i tamo žele, čak i Napoli, ali onu su dobri samo snimanje filmova", rekao je Talijan aludirajući na činjenicu da je predsjednik tog kluba poznati producent Aurelio De Laurentiis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Inter je također dao ponudu za njega, ali još nisu jasni planovi vlasnika Erick Thohira. A Milano? Oni su puno bolji u prodaji filmova. Šalu na stranu, mislim da njima nedostaju tri do četiri pojačanja kako bi opet bili kompetitivni", rekao je Railola.

Image
Image

Guardiola i Ibrahimović

Nadalje, on smatra kako slavni napadač može još pet godina igrati i da ima nevjerojatno puno energije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostanak u Parizu

"U slobodno vrijeme čak ide u lov. Olluka gdje će nastaviti karijeru bit će posebna", smatra Talijan. Prokomentirao je nedavnu priču da je Ibrahimović od Kine dobio ponudu od 70 milijuna po sezoni.

"Neću komentirati brojke, ali mogu reći da je on velika. Ima ponude sa svih kontinenata. I njegov sadašnji klub, PSG, radi sve kako bi produžio ugovor. Pariz je i dalje opcija", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Razlog zbog kojeg genijalnog napadača žele svi velikim klubovi unatoč tomu što ima 34 godine krije se i u statistici. Ibrahimović je ove sezone u svim natjecanjima dao ukupno 35 golova u 40 utakmica.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo