MRZITE CRISTIANA RONALDA? / Ako ste jedan od takvih, ovo je njegova poruka vama

Image
Foto: Screenshot

Onog dana kada Cristiano Ronaldo proglasi mirovinu, u to uopće nema sumnje, nogomet će ostati bez jednog od svojih najboljih igrača ikad.

26.1.2017.
16:42
Screenshot
VOYO logo

Niz osobnih priznanja ide tome u prilog, kao i niz rekorda i naslova osvojenih s klubovima i reprezentacijom. Njegova genijalnost ide ruku pod ruku s onom Lionela Messija s kojim je, kad su razmišljanja navijača u pitanju, u vječnoj debati tko je bolji. Njegovi navijači glorificiraju svaki njegov potez, Messijevi, kao i nekih drugih istaknutih nogometaša današnjice, umanjuju njegovu vrijednost nazivajući ga igračem koji više misli na sebe i vlastitu statistiku nego na dobrobit momčadi i ne priznaju niti jedan njegov potez koji bi ih pritom mogao razuvjeriti.

'Mrzitelji', ili kako ih već nazvati, upravo su dobili i poruku od samog Ronalda koji je taj dio snimljenog razgovora objavio na osobnom Instagram-profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne zanima me to. Samo pokušavam raditi svoj posao i biti onakav kakav jesam. Svi mi imamo nekoga tko nas mrzi, ne samo ja. To je dio posla. Ja u krevet idem dobro raspoložen, sretan sam i dobro spavam svake noći. Nisam ja tu da bih one koji me mrze činio sretnima, nego da sretnima činim svoje navijače. Oni mi pokazuju poštovanje i ljubav, a to je ono što je meni najvažnije", poručio je najbolji strijelac u povijesti Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo