OPET SE SAMOPROZIVA / Možda i najbahatija izjava Zlatana Ibrahimovića do sada. Pogledajte što je odgovorio kada su ga pitali nedostaje li mu Pariz

Image
Foto: Profimedia

Zlatan nerijetko o sebi govori u trećem licu, rijetko ili gotovo nikada ne hvali ostale, već uglavnom samog sebe

31.10.2022.
10:49
Profimedia
VOYO logo

Kada je u pitanju ego i visoko mišljenje o samome sebi, Zlatanu Ibrahimovću nema ravnog. Da, Cristiano Ronaldo je opsjednut sobom i pomalo je egoističan, ali Zlatan ga "šiša" za sto mjesta, kao i sve ostale nogometaše.

Zlatan nerijetko o sebi govori u trećem licu, rijetko ili gotovo nikada ne hvali ostale, već uglavnom samog sebe, a isto je napravio i u razgovoru za francuski Canal +. Ibrahimović je komentirao stanje u PSG-u, klubu u kojem je nekada bio glavna zvijezda i za koji je ukupno dao 156 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitali su ga nedostaje li mu Pariz, a Zlatan je dao možda i najbahatiju izjavu do sada. "Otkad sam ja otišao, nemate o čemu pričati. Ne treba meni Francuska, nego ja Francuskoj. Što će vam Messi, Neymar i Mbappe kad nemate boga nogometa", odgovorio im je Zlatan retoričkim pitanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitali su ga i razmišlja li o kraju karijere, a niti tu nije razočarao odgovorom. "Ne razmišljam o mirovini, mislim da kraj nije blizu. Sve dok mogu nešto dati, želim igrati. U trenutku kada se povučem, želim da ljudi oko mene budu iskreni i da mi kažu da više ne mogu pomoći. Onda ću biti realan", veli Zlatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo