Evo ga: Ranjena zvijezda Uniteda igra utakmicu godine!

Menadžer Manchester Uniteda David Moyes potvrdio je kako će Wayne Rooney igrati u dvoboju Lige prvaka protiv Bayerna u srijedu. Prijenos ove nogometne poslastice možete pratiti na portalu Sportski.

8.4.2014.
17:58
VOYO logo

Ozljeda ipak neće udaljiti Waynea Rooneya od nastupa protiv Bayerna u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka. Rooney je propustio prvenstveni dvoboj protiv Newcastlea, međutim u München je otputovao, a trener Uniteda David Moyes potvrdio je kako će nastupiti.

"Smatramo da je Wayne dobro, ne bismo napravili ništa mimo liječničkog savjeta. Svi poznaju Wayneov karakter i kakav je igrač. On je odlučan da želi igrati i bili bismo ludi kada mu to ne bi dopustili", rekao je David Moyes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Wayne je danas normalno trenirao i spreman je za nastup. Moramo biti oprezni jer nije trenirao cijeli tjedan, međutim spreman je nastupiti i uz injekciju", dodaje Škot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rooney ne želi samo nastupiti već i proći u polufinale Lige prvaka.

"Naravno da vjerujem da možemo proći dalje. Možda su Barcelona ili Bayern favoriti većeg dijela javnosti za osvajanje trofeja, međutim ne pobjeđuju uvijek favoriti. Kada je Chelsea osvojio Ligu prvaka, tri puta je gotovo ispadao u ranijim fazama stoga i mi vjerujemo u prolaz, imamo dovoljno kvalitetne igrače. Bit će teško jer su Bayern i Barcelona najbolje momčadi koje su ostale u natjecanju, ali spremni smo", smatra Rooney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret između Bayerna i Manchester Uniteda igra se u srijedu od 20:45 sati na Allianz Areni, a prvi dvoboj u Manchesteru završen je 1:1.

Marouane Fellaini i Rafael nisu otputovali za München na uzvratnu polufinalnu utakmicu nogometne Lige prvaka protiv Bayerna. Fellaini ima problema s manjom ozljedom lista, a vjeruje se da mu predstoji barem tjedan dana pauze. Kao vjerojatna povratnička utakmica spominje se ona premierligaška protiv bivšeg mu kluba Evertona 20. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rafael pak ima problema sa zadnjom ložom, dok se na na popisu ozlijeđenih i dalje nalazi Robin van Persie (koljeno).

Juan Mata nema pravo nastupa za "crvene vragove" budući je ove sezone u Ligi prvaka već igrao za Chelsea, dok je dobra vijest po menadžera Davida Moyesa oporavak Waynea Rooneyja od ozljede palca. Napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney odradio je u utorak puni trening s ostatkom momčadi, a čak i prije nego se znalo hoće li nastupiti protiv Bayerna, trener Bavaraca je znao odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, dok su u Unitedu šutjeli, Rooneyjev je nastup potvrdio - Pep Guardiola. Trener Bayerna je na konferenciji za novinare istaknuo da je potpuno uvjeren da će 28-godišnji nogometaš zaigrati na Allianz Areni.

"Rooney će igrati. Sto posto. Kladit ću se s vama u kriglu piva da će igrati", rekao je domaćim novinarima Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo