MOURINHO I SLUŽBENO NA OLD TRAFFORDU: / 'Čast mi je voditi Manchester United, klub kojem se divi cijeli svijet'

Image

Danas je stigla i službena potvrda da je Jose Mourinho novi trener Manchester Uniteda.

27.5.2016.
10:47
VOYO logo

"Posebna mi je čast postati trener Manchester Uniteda. Ovo je klub kojemu se divi cijeli svijet. Postoji i dio romatnike i nogometne čarolije oko Manchester Uniteda, koju nema niti jedan drugi klub na svijetu", kazao je Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac je prošle godine s Chelseajem osvojio naslov prvaka, ali se tijekom ove sezone razišao s "bluesima" nakon serije loših rezultata.

Mourinho je oduvijek imao poseban odnos s Alexom Fergusonom, iznimno cijeneći škotskog stručnjaka, najtrofejnijeg u povijesti kluba s Old Trafforda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oduvijek sam osjećao sklonost prema ovom klubu. Na Old Traffordu su zabilježene neke od mojih najvećih uspomena u karijeri. Oduvijek mi se sviđao odnos s navijačima Manchester Uniteda. Veselim se suradnji i podršci navijača u godinama koje dolaze", dodao je novi trener "crvenih vragova".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Najbolji trener na svijetu'

"Jose je jednostavno rečeno, u ovom trenutku najbolji nogometni trener na svijetu. Osvajao je trofeje i inspirirao igrače diljem Europe. K tome, izvrsno poznaje Premier ligu. Njegovi uspjesi izvrsna su preporuka koja će odvesti United na višu razinu", rekao je izvršni predsjednik Manchester Uniteda Ed Woodward.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho je dvaputa osvajao Ligu prvaka, s Portom 2004. i s Interom 2010. godine, a u četiri je države bio nacionalni prvak, s Portom, Chelseajem, Interom i Realom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo