Mourinho zbog Modrića poslao poruku javnosti

'Nadam se da će navijači i svi ovdje biti strpljivi kada su naša pojačanja u pitanju, a to se posebno odnosi na Modrića.

16.10.2012.
7:46
VOYO logo

Trener Kraljevskog klubaJose Mourinho se u velikom intervjuu za Real Madrid TV još jednom osvrnuo na ovoljetna pojačanja među kojima je i Luka Modrić.

Portugalski strateg je uvjeren da će hrvatski veznjak očarati Realove navijače, ali tvrdi da mu treba još vremena te moli za strpljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da će navijači i svi ovdje biti strpljivi kada su naša pojačanja u pitanju, a to se posebno odnosi na Modrića. On je sjajno pojačanje i siguran sam da će Santiago Bernabeu uživati u njegovim igrama, ali on još mora rasti uz ovu momčad. S Essienom je drukčije. On je sa mnom bio tri godine i zna sve o tome kakav nogomet ja preferiram pa se lakše uklopio u momčad", izjavio je Mourinho, koji je zanimljivo prokomentirao samog sebe.

"Svojim ponašanjem ne želim drugima ništa dokazati. Sebi želim nešto dokazati. Znam da nemam baš previše obožavatelja. Ni Isusa Krista nisu svi voljeli, a mene vole još manje. Moj imidž je jednostavno takav i ne može se tu ništa učiniti', kaže Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo