BIT ĆE TO VELIKI POSAO / Mourinho zagrizao za Vatrenog! Roma želi Dalićeva miljenika, ali jako će ga skupo platiti

Image

Mediji pišu da se Roma posljednjih dana aktivno raspituje za usluge Vatrenog, no dovođenje Hrvata moglo bi biti problematično

13.7.2022.
9:06
VOYO logo

Kako pišu brojni talijanski mediji i ugledni novinar Gianluca Di Marzio, portugalski trener Jose Mourinho želi u Romu dovesti hrvatskog reprezentativca iz redova Atalante, Marija Pašalića.

Mediji pišu da se Roma posljednjih dana aktivno raspituje za usluge Pašalića, no dovođenje Hrvata moglo bi biti problematično. Pašalić je, prije svega, skup, vrijedi prema Transfermarktu 28 milijuna eura, ali ima ugovor do 2025. godine i u najboljim je godinama, tek mu je 27 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pašalić je, isto tako, prošle sezone bio ponajbolji igrač Atalante zabio je, kao vezni igrač, 14 pogodaka i još ih je devet namjestio u 48 odigranih susreta. Pašalić je možda i najvažniji igrač Atalante i trener Gian Piera Gasparinija ga iznimno cijeni i svakako će se teže odreći takvog igrača.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Već su imali sastanak

Di Marzio tvrdi da su klubovi već organizirali sastanak na kojem se razgovaralo o mogućnosti prelaska Pašalića, kao i Carlesa Pereza, te Alekseja Mirančuka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, valja spomenuti kako je Pašalić trenutno četvrti najskuplji hrvatski nogometaš. Prvi je Mateo Kovačić koji vrijedi 42 milijuna eura, zatim je Marcelo Brozović koji je procijenjen na 40 milijuna eura, te Joško Gvardiol s 35 milijuna eura. Pašalić je i vrlo važan adut u hrvatskoj reprezentaciji i Zlatko Dalić ga izuzetno cijeni, što se vidi i na njegovoj statistici, ima čak 40 odigranih utakmica i zabio je sedam golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo