MOURINHO SVE IZNENADIO OVIM POTEZOM: / Stolica mu se trese kao nikad prije, a on traži da mu se dovede ova dva igrača

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Portugalac želi dva nova pojačanja kako bi mogao krenuti u lov na City

8.10.2018.
17:25
AFP
VOYO logo

Jose Mourinho zatražio je od čelnika Manchester Uniteda da pokažu kako imaju dugoročne planove s njim i potroše veliku sumu novca na dovođenje Milana Skriniara iz Intera i Alessija Romagnolija iz Milana već u siječnju, piše ESPN.

Nakon što je u medije procurila informacija da je Mourinhu na privatnoj razini obećano kako je njegov posao siguran, a Zinedine Zidane nije opcija za njegova nasljednika, portuglaski stručnjak želi da ga čelnici kluba podrže i na ovaj način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoperi su najbitniji

ESPN-ovi izvori tvrde kako je Mourinho uvjeren u to da je glavni razlog Unitedova neuspjeha upravo nedostatak pojačanja, a posebno na stoperskim pozicijama na kojima uprava kluba nije uspjela dovesti niti jednog od stopera koje je Mourinho tražio (Boateng, Godin, Alderweireld) pa je Portugalac sada dodao dva nova imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriniar i Romagnoli obojica imaju po 23 godine pa je za očekivati da će klub, ako već misle odriješiti kesu, to puno lakše učiniti za tako mlade igrače nego za spomenutu trojku koja je već zagazila u tridesete godine života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo