MOURINHO STVARA ZASTRAŠUJUĆU MOMČAD: / Ovako bi mogao izgledati United sljedeće sezone

Image
Foto: AFP

Prošlo ljeto Mancheter United doveo je na klupu Josea Mourinha.

2.3.2017.
15:34
AFP
VOYO logo

Portugalac je ubrzo bacio gazde engleskog velikana u troškove. Za oko 200 miljuna eura doveo je Paula Pogbbu, Erica Baillyja i Henrikha Mkhitaryana. Zlatan Ibrahimović došao je bez odštete, ali je zato sebi osigurao 240 tisića eura tjedno.

Portugalac je poznat kao veliki potrošač pri stvaranju momčadi, a da će tako biti i ovog ljeta dao je naslutiti i sam kada je najavio da će dovesti barem tri do pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je to igrački manje nego lani, financijski to neće biti slučaj.

Tko su pojačanja koja bi mogla donijeti Unitedu naslov? Manchester Eveneng News piše kako bi na lijevom beku u crvenom dresu mogao istrčati Juventusov Alex Sandro. Uz njega obrana će doživjeti još jednu promjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivalo se da će već na zimu Benficin branič Victor Lindelof na sebe odjenuti dres Crvenih vragova. Na kraju to nije bio slučaj, ali na ljeto bi mogao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, doći će do promjena i u veznom redu. Spominjali su se igrači poput Djibrila Sidibea, Bernarda Silve, Fabinhoa i Tiemouéa Bakayokoa. A upravo je ovaj posljednji odgovara profilu veznjaka kakav je potreban Unitedu kako ne bi više ovisili o veteranu Michaelu Carricku.

U napadu, a to bi ujedno bilo najjače pojačanje, uz Ibrahimovića mjesto bi mogao naći Antoine Griezmann. Sto milijuna eura glasi njegova otkupna klauzula. Također prijateljstvo s Paulom Pogbom moglo bi biti presudno pri odluci Francuza o nastavku karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane na izlaznim vratima lako bi se mogli naći: Luke Shaw, Matteo Darmian, Bastian Schweinsteiger, Adnan Januzaj, Ashley Young i Wayne Rooney.

Image
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo