MOURINHO POTPISAO NOVI UGOVOR, A GOVORIO JE I O RONALDU: / 'Trebao bih biti posljednji koji će dolijevati ulje na vatru...'

Image
Foto: AFP

Jose Mourinho zasad sigurno ostaje na klupi Crvenih vragova.

25.1.2018.
19:51
AFP
VOYO logo

Portugalski stručnjak Jose Mourinho potpisao je novi ugovor s Manchesterom Unitedom do 2020. godine uz opciju produljenja na još jednu godinu.

"Special One" zahvalio je vlasnicima na povjerenju te je naglasio kako je počašćen i ponosan što je menadžer Crvenih vragova. United ove sezone u engleskom prvenstvu zaostaje za Cityjem, trenutačno su na 12 bodova manje od gradskog suparnika. Ispred trećeg Chelseaja ima tri boda više. Mourinho je na klupu "crvenih vragova" sjeo u ljeto 2016. godine te je u prvoj sezoni osvojio engleski Liga kup i Europsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MOURINHO ŽELI KOVAČIĆA U UNITEDU: ‘Vidi ga kao idealnu zamjenu za legendarnog veznjaka’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cristiano je igrač kojeg svaki trener želi"

"Postavili smo visoke standarde, osvajali trofeje u prvoj sezoni, ali to su standardi za koje očekujem da će im moja momčad težiti. Stvaramo uvjete za briljantnu i uspješnu budućnost Manchester Uniteda. Volim svoje igrače, zadovoljstvo je znati da ćemo biti zajedno još barem tri godine", rekao je Mourinho.

"Ja bih trebao biti posljednji koji će još dolijevati ulje na vatru s obzirom na to u kojoj se situaciji Real Madrid trenutačno nalazi. Da ju malo ugasim - reći ću da je Cristiano igrač kojeg svaki trener želi, ali samo ga jedan trener i jedan klub može imati, Zidane i Real. To je moje razmišljanje", zaključio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo