The Special One / Mourinho porazbijao boce nakon pobjede pa poručio kritičarima: 'Imam 16 godina uspjeha!'

Image
Foto: AP Images

Drugo mjesto u skupini osigurao je iza Juventusa, no u prvenstvu mu ne ide baš najbolje

28.11.2018.
17:30
AP Images
VOYO logo

Mački sa devet života trener Manchester Uniteda Jose Mourinho može posuditi još pokoji. Koliko ih samo ima Portugalac kojem su kladionice prije sezone predvidile najbrži gubitak posla, mogli smo vidjeti u sinoćnjoj utakmici Manchestera i Young Boysa.

Bila je to tipična Mourinhovska pobjeda. tvrda utakmica bez pogodaka, očajnički potez postavljanja Marouanea Fellainija na centarfora da spušta duge lopte te njegov pogodak u sudačkoj nadoknadi susreta za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je ovaj gol značio Mourinhu i kakav mu je kamen pao s leđa vidjelo se po njegovoj reakciji u kojoj su gadno stradale sve boce za vodu koje su se u tom trenutku našle u blizini "Special Onea".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice jedan od najuspješnijih trenera u povijesti poručio je svojim kritičarima (kojih je s godinama skupio popriličan broj):

"Ovo mi je 14. sezona u Ligi prvaka i 14. put plasirao sam se u nokaut fazu. Dvije sezone nastupao sam u Europskoj ligi i oba puta je osvojio. To je 16 godina uspjeha, samo mala zanimljivost za moje 'obožavatelje'".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo mjesto u skupini osigurao je iza Juventusa, no u prvenstvu mu ne ide baš najbolje. Manchester United nikako da poveže nekoliko dobrih utakmica te su trenutno na sedmom mjestu Premiershipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo