MOURINHO OTKRIO DETALJ KOJI GA JE ODUŠEVIO: / Mnogi to zamjeraju Barcinom napadaču, Josea je baš to zadivilo

Image
Foto: AFP

'Obožavam to što je napravio'

3.5.2019.
10:52
AFP
VOYO logo

Sudbina je htjela da svoj ovosezonski prvijenac u Ligi prvaka Barcelonin napadač Luis Suarez smjesti u mrežu kluba u čijem je dresu stigao do trofeja za najboljeg nogometaša engleske Premier lige. Nakon 35 neuspješnih pokušaja u Ligi prvaka ove sezone, njegov 36. udarac prema suparničkom golu odsjeo je u mreži Liverpoolove momčadi trasiravši put Barceloni do 3-0 pobjede u prvoj polufinalnoj utakmici ovih suparnika u natjecanju.

Euforično je Suarez proslavio svoj pogodak šireći u trku ruke pred razdraganim mnoštvom na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa manje nije bio sretan u svojoj proslavi niti kad je Messi povisio rezultat pa su mnogi iskoristili trenutak da podsjete kako igračima ne priliči tako slaviti pogotke protiv kluba čije su boje u prošlosti branili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nevjerojatan stav'

Jose Mourinho ne smatra da je to istina, dapače. Reakcija Suareza ono je što ga se dojmilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obožavam to što je napravio. Mnogi igrači danas u emotivnim trenucima, a postizanje pogodaka za što su plaćeni jest takav trenutak, vode brigu o tome kakvu će sliku o sebi ostaviti. Vode brigu o trenucima kad će ljudi reći da je njihov potez fair play jer igra protiv momčadi u kojoj je proveo nekoliko godina i u kojoj je bio voljen."

"To nema nikakve veze s 90 minuta. U njima je Suarez zaboravio da je igrao za Liverpool. Bio je usredotočen jedino na utakmicu, svoj posao, put prema finalu i osvajanje Lige prvaka. Postigao je gol, proslavio je gol. Borio se protiv ljudi, vjerojatno igrača koje voli i s kojima je vjerojatno proveo večer u telefonskim razgovorima. Nevjerojatan, nevjerojatan stav", kazao je Mourinho za Russia Today komentiravši viđeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo