Mourinho opet izgubio živce uoči El Clasica!

Trener nogometaša Reala Jose Mourinho se uoči okršaja s Barcelonom požalio na nedostatak respekta od strane novinara stalnim dovođenjem u pitanje njegovih poteza na kormilu madridkog kluba.

18.1.2012.
11:20
VOYO logo

Portugalski stručnjak je u španjolskim medijima kritiziran zbog nekih taktičkih poteza i rotacija u momčadi uoči utakmice četvrtfinala Kupa kralja koju Real igra s Barcelonom u srijedu navečer (u 22 sata po hrvatskom vremenu).

Takvim kritikama Mourinho je, blago rečeno, razočaran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koliko naslova i trofeja moram osvojiti kako bih izbjegao stalna pitanja i dovođenje u sumnju mojih trenerskih poteza. Recite mi što moram učiniti?', zapitao je Mourinho prestavnike sedme sile na konferenciji za novinare uoči sudara s Barcelonom i nastavio:

"Ako u prvu momčad uvrstim Benzemu, pitate me zašto ne igra Higuain, a kada ubacim njega, onda tražite objašnjenje zašto je Benzema na klupi. Kada stavim Pepea u sredinu, pišete da je bolji u obrani, a kada zaigra braniča, sugerirate da je korisniji u veznom redu", poručio je Mourinho u svom stilu novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Mourinho je dosad vodio Real u osam El Clasica. U okršajima s Barcelonom je upisao jednu pobjedu, četiri poraza i tri remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo