MOURINHO NASTAVLJA BRILJIRATI U TOTTENHAMU: / Spursi prekinuli veliki niz Wolverhamptona, Manchester United ponovno razočarao

Image
Foto: Ryan Browne/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

U 17. kolu Premierlige još se trebaju odigrati dvije utakmice

15.12.2019.
17:17
Ryan Browne/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Tottenhama svladali su kao gosti Wolverhampton sa 2-1 (1-0) i tako prekinuli niz Wolvesa od 11 utakmica u Premier ligi bez poraza, dok je Manchester United unatoč velikoj premoći izvukao samo bod na Old Traffordu odigravši 1-1 protiv Evertona.

Tottenham je poveo već u 8. minuti nakon individualne akcije i snažnog udarca Lucasa Moure u kaznenom prostoru. Traore je u 67. minuti pogodio za 1-1. Momčad Josea Mourinha je do sedme pobjede u engleskom prvenstvu stigla zahvaljujući pogotku Vertonghena u prvoj minuti sučevog dodatka, glavom sa 12 metara nakon ubačaja Eriksena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Manchesteru je United imao sve statističke podatke na svojoj strani, osim konačnog rezultata. Everton je do vodstva stigao u 36. minuti, kad je lopta pogodila braniča Uniteda Lindelofa nakon ubačaja iz kuta i završila u mreži domaće momčadi. Sve do 77. minute "crveni vragovi" su bili u zaostatku, a tada je za konačnih 1-1 pogodio 18-godišnji Mason Greenwood preciznim udarcem sa 17 metara.

Arsenal i City u derbiju kola

Vodeći Liverpool ima 49 bodova, deset više od drugoplasiranog Leicestera. Manchester City je treći sa 32 boda i utakmicom manje, a Chelsea četvrti sa 29. Na peto mjesto se probio Tottenham sa 26 bodova, a Manchester United je šesti sa 25. Wolverhampton je osmi sa 24, a Everton se nalazi na 16. poziciji sa 18 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 17.30 sati posljednju utakmicu nedjeljnog programa 17. kola odigrat će Arsenal i Manchester City, dok će u ponedjeljak (20.45) kolo zaključiti Crystal Palace i Brighton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo