NAKON DEBAKLA: / Mourinho otkrio svoje planove!

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

Trener Jose Mourinho izjavio je da je za Chelseaju mjesto među četiri najbolja kluba u Premier ligi na kraju sezone neuhvatljivo.

15.12.2015.
7:55
AFP, BEN STANSALL
VOYO logo

Leicester je, podsjetimo, golovima JamiejaVardyja i RiyadaMahreza poveo 2:0, a Loic Remy je ublažio poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leicester bolji

"Bili smo bolji možda pola sata, dok su oni to bili 60 minuta. Kada neki igrači na igraju onako kako su sposobni onda je teško pobijediti. Ove godine iz nekog razloga ne ide nam dobro, ali nisu svi igrači loši", rekao je Mourinho te se osvrnuo na ono što bi trebao napraviti kako bi promijenio stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To se može na samo jedan način - radom na visokoj razini. Nemam nikakvih zamjerki na način na koji igrači treniraju, ali je frustrirajuće gledati što rade na treningu a što na utakmicama", poručio je Portugalac. Eden Hazard zatražio je, inače, izmjenu zbog ozljede u prvom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Donio je takvu odluku, tako da mora da je nešto ozbiljno. Prva reakcija je bila da može nastaviti, druga želim pokušati, ali nakon prvog koraka je rekao da ne može nastaviti. Očito je ozlijeđen", kaže Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje za milijunaša glasi - kada će Mourinho dobiti otkaz, zasad klupska uprava trpi nanizane neuspjehe.

"Želim ostati na klupi. Nema nikakve dvojbe o tome. Svih ovih godina u Londonu mogli ste me dobro upoznati i znate da se ne bojim ovako velikog izazova. Želim ostati i nadam se da to želi i gospodin Abramovič i klupska uprava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je prokomentirao i Mahrez, jedan od strijelaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam može li me itko zaustaviti, ali sve najbolje dajem momčadi. Jesmo li osigurali ostanak? Još uvijek nismo sasvim sigurni.Treba nam 40 ili 42 boda", rekao ej mahrez. Leicester je trenutno vodeća momčad šprvenstva s 35 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo