MOURINHO ISKREN DO BOLI: / 'Nek prođu svi Englezi, samo ne oni!'

Image
Foto: AFP

Trener Chelseaja Jose Mourinho još jednom je imao "tople riječi" za svog velikog suparnika iz Premier lige, momčad Arsenala. Ovaj put, ne radi se o engleskom prvenstvu, već o Ligi prvaka.

26.11.2015.
10:44
AFP
VOYO logo

Od četiri engleska kluba u tom natjecanju, kolo prije kraja raspleta po skupinama, samo je Manchester City osigurao prolaz u osminu finala.

Chelsea doma odlučuje protiv Porta, težak posao za United kod Wolfsburga

Chelsea se u posljednjem kolu treba osigurati protiv Porta kod kuće, dok su u nešto težoj situaciji Manchester United i Arsenal koji moraju do pobjede u posljednjem kolu u gostima. Unitedu će možda biti dovoljan i bod kod Wolfsburga, ako PSV ne pobijedi kod kuće CSKA, ali u taj scenarij malo tko vjeruje. Arsenal ima priliku odlučiti o prolasku dalje u izravnom dvoboju protiv Olympiacosa u Pireju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek želim da engleski klubovi prođu dalje, ali ovaj put je Arsenal u skupini s klubom na čijoj klupi sjedi moj prijatelj. Zato želim da Olymiakos prođe dalje, to bi bilo odlično za karijeru Marcosa Silve", kazao je Jose Mourinho koji nije u velikoj ljubavi s trenerom topnika Arseneom Wengerom.

Arsenal izgubio na tri posljednja gostovanja u Pireju

"Iskren sam i zato kažem da taj klinac i Olympiakos idu dalje, zajedno s Bayernom koji je već prošao dalje", dodao je trener Chelseaja koji vjeruje da Arsenal ima dobre šanse iako je ova londonska momčad poražena na tri posljednja gostovanja u Pireju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Realnost je da Arsenal može pobijediti, ali ako odigraju savršenu utakmicu", rekao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo