MOURINHO I UNITED ŽELE TALENTIRANOG DINAMOVCA: / Novi Modrić mogao bi postati prvi Hrvat na Old Traffordu

Image
Foto: PIXSELL/AFP

Jedan od najvećih Dinamovih talenata Nikola Moro u fokusu je Josea Mourinha i velikog Manchester Uniteda.

15.11.2017.
19:14
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Nikola Moro ove sezone igra sjajno u Dinamovom dresu. Rođeni Splićanin je u dosadašnjem tijeku sezone za modre nastupio u 18 utakmica u svim natjecanjima, ukupno je postigao tri gola uz dva dodavanja i sakupio 1350 minuta na travnjaku. Trener Mario Cvitanović mu jako vjeruje. Moro je sad i u prednosti ispred jednog Ante Ćorića, koji glasi kao najveći talent u Dinamovoj svlačionici.

IZJAVA MLADOG IGRAČA MODRIH IZ SOLINA UZBURKALA DUHOVE: ‘Neki su to krivo protumačili’

Isto tako, po jednom kriteriju Moro je najbolji. Od svih mladih igrača Dinama, od svih tih talentiranih mladića kojima se predviđa lijepa budućnost, Moro ima najviše ogleda u nogama, kao 19-godišnjak nezamjenjivi je član udarnih jedanaest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovi odlični nastupi ove sezone nisu mogli proći nezapaženo u velikim europskim klubovima pa je francuski Footmercato objavio kako je među zainteresiranima nekoliko engleskih klubova, a prije svih Manchester United. Englezi vjeruju da bi, nakon Luke Modrića i Matea Kovačića, Nikola mogao postati sljedeći Dinamov veznjak svjetske klase, a samim time i novi veliki posao zagrebačkog kluba i "savjetnika" Zdravka Mamića. Jose Mourinho i Crveni vragovi jako dobro znaju kako je jaka Dinamova škola nogometa, odnosno, kako su dinamovci često "dobra kupovina", a Zdravko Mamić, pak, zna jako dobro utržiti igrača...

Vrijedi spomenuti i kako je Jose Mourinho ljetos želio na Old Trafford dovesti Ivana Perišića, ali na kraju od transfera nije bilo ništa jer Inter Hrvata nije htio pustiti samo tako. Tako će možda će ipak Moro postati prvi Hrvat u slavnom Manchester Unitedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo