pravi dream team / Mourinho će imati 380 milijuna eura za pojačanja: evo na koje će igrače potrošiti 'lovu'!

Image
Foto: Darren Walsh/Press Association/PIXSELL

Među potencijalnim igračima koje The Special One želi u redovima Uniteda našao se Zlatan Ibrahimović koje uskoro istječe ugovor sa PSG-om

25.4.2016.
15:23
Darren Walsh/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Iako je dramatično posijedio u zadnjih nekoliko mjeseci, nakon otkaza u Chelseaju, Jose Mourinho neće morati brinuti za novac kada ovog ljeta preuzme Manchester United, jer će imati 380 milijuna eura za igračka pojačanja, objavili su u ponedjeljak britanski mediji.

U protekle dvije godine United je pod vodstvom Louisa van Gaala potrošio više od 300 milijuna eura za pojačanja, a klub ima čak 39 igrača na rosteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je neodrživo stanje, jer europski velikani kao što su Barcelona i Real Madrid imaju puno manje igrača na svojim rosterima. Barcelona ove sezone koristi 24 igrača, a Real 22.

Među potencijalnim igračima koje The Special One želi u redovima Uniteda našao se Zlatan Ibrahimović koje uskoro istječe ugovor sa PSG-om. Tu se našao i njegov suigrač Edinson Cavani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim dečki iz francuske momčadi, volio bi dovesti i Thomasa Müllera iz Bayerna, potom Juventusovog Paula Pogbu i Raphaela Varanea iz Real Madrida.

Ovo bi zvuči kao pravi Dream Team, samo da ne ostane na tome 'Dream'!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo