VIDEO: / Najveći tragičar SP-a dobija još jednu priliku!?

Dok je bio trener Real Madrida, Jose Mourinho je posjeo legendarnog vratara Ikera Casillasa na klupu.

17.6.2014.
23:13
VOYO logo

Dvostruki europski i aktualni svjetski prvaci Španjolci pretrpjeli su pravo poniženje u prvom ogledu Svjetskog prvenstva u Brazilu. Porazu 5-1 uvelike je lošim intervencijama kumovao i Iker Casillas, koji bi, ako pitate Mourinha, svejedno trebao braniti i protiv Čilea.

"Pozicija vratara je vrlo specifična. Nisam poklonik promjena u sastavu na osnovi jedne utakmice. Casillasa bih maknuo s gola samo u slučaju evidentnog pada forme, ukoliko bi sam dao do znanja da nije spreman, ukoliko ima nedostatak samopouzdanja ili krivi govor tijela. Međutim, Iker je imao jako dobru karijeru u reprezentaciji Španjolske i uživa povjerenje izbornika. Jedna loša utakmica nije dovoljan razlog postaviti ga na klupu", kaže portugalski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Španjolski izbornik Vicente del Bosque najavio je nekoliko promjena u sastavu za utakmicu protiv Čilea. Međutim, čini se da će Casillas zadržati svoje mjesto na golu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iker je pokazao predanost i odliku lidera kada sam ušao u svlačionicu nakon utakmice protiv Nizozemske. Razbijao je sumornu tišinu svojim govorom. Sebe krivi za neke stvari za koje su svi bili krivi. Održao je koristan i pozitivan govor", veli Del Bosque.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo