MOURINHO BRANI SVOJE IGRAČE: / 'Poručili su vam da ste glupi'

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Chelseaju ne ide dobro u prvenstvu, a jučer je dobio i udarac u Liga kupu, u osmini finala ispao je od Stoke Cityja nakon izvođenja jedanaesteraca.

28.10.2015.
9:32
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

"Ono što neki pišu i govore je jako loše za igrače. Moji igrači poručili su takvima: 'Vi ste glupi'. Igrali smo dobro. Prošle godine smo ovdje slavili 2:0. Nismo igrali ni 25 posto onoga što smo danas odigrali", kazao je Mourinho nakon utakmice.

Hazard tragičar

"Kontradiktorno je što neki govore. Prije nekoliko mjeseci pobijedio sam u nekim utakmicama i posao prvak. Tad se govorilo da su neke stvari važnije od rezultata. Sada, ljudi kažu da su rezultati najvažniji", dodao je trener Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eden Hazard prošle je sezone izabran za najboljeg igrača Premiershipa, ali ovo nije njegova sezona. Protiv Stokea jedini je promašio jedanaesterac.

"Sjećam se nekih udaraca s bijele točke. Promašivali su Arjen Robben, Cristiano Ronaldo, Kaka. I sada naš najbolji izvođač. Ne krivim ga zbog toga", izjavio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Costa ozlijedio rebro

Chelsea je ostao oslabljen za Diega Costu koji je zbog ozljede u 33. minuti morao napustiti teren. Brazilac je završio u bolnici, navodno zbog ozljede rebara, a njegov nastup protiv Liverpoola za vikedn je pod znakom pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo