MOURINHO BIZARNO ODGOVARA KRITIČARIMA CITIRANJEM HEGELA: / 'Čitate li filozofe? Ja sam jedan od najboljih trenera svijeta!'

Image
Foto: Screenshot

Trener Manchester Uniteda na metama je kritičara nakon lošeg starta u sezonu

31.8.2018.
20:45
Screenshot
VOYO logo

Jose Mourinho započeo je svoju treću sezonu na klupi Manchester Uniteda na prilično loš način – nakon što je na Old Traffordu poražen od Tottenhama sa 3-0, ima samo tri boda u prva tri kola. Međutim, pred novinarima je Portugalac i dalje oličenje samopouzdanja i vjere u sebe.

"Ja sam u jednom od najboljih klubova na svijetu i ja sam jedan od najboljih trenera na svijetu", rekao je britanskim novinarima, po prenošenju Guardiana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi [Manchester United] smo posljednja engleska momčad koja je osvojila jedan europski trofej. Ja sam osvojio osam titula do sada, jedini sam trener koji je osvajao trofeje u Italiji, Španjolskoj i Engleskoj. Čak i prošle sezone, ponavljam, drugo mjesto je jedno od mojih najvećih postignuća", rekao je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Da ste čitali Hegela, znali biste to'

Na pitanje o tome hoće li ostati jedan od najboljih trenera na svijetu čak i ako ne osvoji svoju devetu titulu, Mourinho je iznenađujuće odgovorio referirajući se na njemačkog filozofa Hegela. "Naravno! Jeste li čitali bilo kojeg filozofa? Da ste čitali Hegela, znali biste to. Hegel kaže – 'Istina je u cjelini, uvijek u cjelini'", zaključio je Mourinho, referirajući se na, pretpostavljamo, svoj bogati CV u cijelosti.

Na pitanje o tome kako komentira pjesme navijača Tottenhama, koji su mu pjevali kako "nije više poseban" [Jedan od Mourinhovih nadimaka je Special One, što na engleskom znači 'poseban'], nije se mogao suzdržati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nisu pjevali prije par mjeseci na Wembleyju, kada smo ih pobijedili u polufinalu FA kupa. Oni su sanjali ulazak u finale, sanjali su se osvojiti taj trofej, jer ne osvajaju puno trofeja", rekao je. "Te noći na Wembleyju navijači Uniteda su pjevali o "Posebnom", a oni nisu", zaključio je Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo