MOURIHNO BOBANU OTIMA CENTARFORA: / Nada se da će on pokrpati rupu dok se Kane ne vrati

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Poljski golgeter odlično se snašao u talijanskom nogometu, zabio je 19 golova u jednoj polusezoni u dresu Genoe, a onda je prije godinu dana prešao u AC Milan,

10.1.2020.
16:25
Profimedia
VOYO logo

Zbog ozljede stražnje lože najbolji strijelac Tottenhama Harry Kane pauzirat će do travnja, pa su Spursi odlučili dovesti napadača AC Milana Krzysztofa Piateka (24).

Poljski nogometaš trebao bi s Tottenhamom potpisati ugovor na tri i pol godine, a transfer vrijedan 33 milijuna eura bit će kompletiran do kraja ovog ili početkom sljedećeg tjedna, objavili su u petak britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MESSI SASUO PALJBU PO RAKITIĆU I DRUŠTVU: /

'Takve djetinjaste pogreške ne smiju nam se ponoviti'

Piatek je u lipnju 2018. iz poljske Cracovie prešao u Genou za četiri milijuna eura. Poljski golgeter odlično se snašao u talijanskom nogometu, zabio je 19 golova u jednoj polusezoni u dresu Genoe, a onda je prije godinu dana prešao u AC Milan, koji je za njega platio 35 milijuna eura.

Piatek je i u Milanu bio efikasan, te je u proljetnom dijelu prošle sezone postigao 11 golova. No, ove sezone zabio je tek četiri pogotka, ali to je posljedica loših igara cijele momčadi. Milan je u 18 kola talijanskog prvenstva postigao samo 16 golova, te se nalazi tek na 12. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo