MOTIV SPLIĆANA: / Žele pobijediti Dinamo da djeca ne plaču

Image

Momčad splitskog Hajduka, koju u nedjelju očekuje utakmica u prvenstvu s Dinamom, posjetila je Centra Juraj Bonači, u kojem skrbe za djecu s posebnim potrebama.

19.3.2016.
12:54
VOYO logo

`Ovo je najmanje što smo mogli napraviti. Kad su oni ovako veseli zbog našega dolaska, i naše je srce veliko. Možda nam je baš nešto ovako trebalo, da bar malo podignemo unutarnje stanje nakon poraza u srijedu`, prenosi 24 sata riječi trenera Hajduka Damira Burića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivano, osvrnuo se na nadolazeću utakmicu, u kojoj će imati dodatni motiv za pobjedu. `Ponijet ćemo ove emocije sa sobom i želju onoga najmanjega, Gabriela, koji je plakao i kazao mi: "Treneru, u nedjelju morate pobijediti" . Ja bih volio da u nedjelju ne plače opet, nego da bude sretan`, otkrio je Burić.

Bez pritiska

Trener Hajduka smatra da je posjet Centru dobro utjcao na njegove nogometaše uoči teške utakmice. `Drago mi je da su i igrači doživjeli ovakve emocije. Jučer su imali sastanak, porazgovarali su između sebe i kazali jedan drugom gdje su griješili. Nadam se da će u nedjelju pokazati ono što mogu, a ne ono što su eventualno mogli, a nisu. Momci su, kad je u pitanju moral i karakter, na mjestu. Pokušat ćemo im samo skinuti omotač pritiska koji imaju oko sebe, to breme, da izađu puni želje i motiva i da ih bude pun teren...`, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač Hajduka Nikola Vlašić vjeruje da Hajduk može svladati Dinamo, ekipu od koje je tijekom tjedna izgubio 2-0 u polufinalu Kupa na svojem terenu. `U nedjelju je nova utakmica, idemo dati sve od sebe, a onda ćemo se dobro pripremiti i za uzvrat u Zagrebu`, rekao je Vlašić koji vjeruje da Hajduk može izbaciti Dinamo iz Kupa nakon uzvrata koji će se igrati 6. veljače u Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima nade

`U prvom poluvremenu u nama nije bilo žara i naboja, ali u drugom dijelu to je puno bolje izgledalo. Da smo zabili gol, drugačiji bi bio i dojam, a i pitanje kako bi se do kraja kretao rezultat. Uvjeren sam da je ova prednost Dinama dostižna. Uostalom, zašto bih se ja kao sportaš i nogometaš predao nakon poraza 0-2. Ima još 90 minuta u Maksimiru`, završio je Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo