TEŠKA FINANCIJSKA SITUACIJA /

Nakon Messija mogao bi otići i Dembele? Ne žele mu isplatiti dodatnih 10 milijuna, ali kupuju Torresa za 55

Image
Foto: AP Images

Transfer Alvara Morate u Barcelonu je privremeno pauziran dok se Barcelona fokusira na prodaju igrača kao što su Coutinho, Umtiti i Demir.

5.1.2022.
11:11
AP Images
VOYO logo

Ljetni transferni rok 2021. bio je izrazito depresivan za sve navijače Barcelone. Osim proplakanih suza za Leom Messijem, Barcelonu je napustio i Antoine Griezmann. Ipak, stvari idu na bolje, pa je tako Barcelona potpisala Ferrana Torresa za 55 milijuna eura.

Uz Torresa, činilo se da je pitanje vremena kad će na papir svoj potpis staviti i Alvaro Morata. Međutim, zbog financijskih pravila La Lige, kao i slabije financijske situacije u Barceloni, transfer napadača nije prioritet Blaugrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelonin je prioritet riješiti ugovore kao što ima Philippe Coutinho, koji zarađuje 8 milijuna eura godišnje. Tu je i Samuel Umtiti, koji zarađuje 250 tisuća eura tjedno. Barceloni je svakako u fokusu što prije riješiti takve ugovore, jer trenutno nisu u mogućnosti registrirati nove igrače, kao što je Torres.

Image
Foto: AP Images

Mazzocchi, Morata

Na izlazu iz Barcelone je i 18-godišnji Demir, za kojeg Barcelona nije spremna aktivirati klauzulu od 10 milijuna eura koja se aktivira nakon određenog broja nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, budućnost Dembelea goruća je tema u Barceloni. Barcelona je spremna nastaviti suradnju s Dembeleom, ali samo pod uvjetom da krilo pristane na smanjenje plaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo