MORAT ĆE SE STRPJETI: / Otkriven je razlog zbog kojeg Ibrahimović još nije potvrdio potpis za Manchester United

Image
Foto: AFP, MICHELE LIMINA
8.6.2016.
9:35
AFP, MICHELE LIMINA
VOYO logo

Prema pisanju The Telegrapha "Manchester United spreman je odgoditi potpisivanje ugovora sa Zlatanom Ibrahimovićem do sljedećeg mjeseca, a sve kako bi napadač mogao uzeti veliki bonus od Paris St-Germaina".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka se srpanj

Bonus o kojem je riječ odnosi se na izdržavanje sklopljenog ugovora do samog njegovog kraja što znači da Ibrahimović u nekom drugom klubu, pri čemu se Manchester United Josea Mourinha spominje najčešće kao njegovo sljedeće odredište, neće biti predstavljen prije 30. lipnja do kad je ugovorno vezan za francuske prvake.

Image
NAJVEĆA TRANSFER PRIČA OVOG LJETA I DALJE TRAJE: /

Ibrahimović se igra sa živcima navijača

Image
NAJVEĆA TRANSFER PRIČA OVOG LJETA I DALJE TRAJE: /

Ibrahimović se igra sa živcima navijača

“Nema još potvrde. Morat ćete čekati. Želim da i dalje nastavljate pogađati i izmišljate u koji ću klub otići. Kad se budem umorio od toga, objavit ću ime svog novog odredišta”, poručio je u svom stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rješenje Mourinhovih problema

Ibrahimović i njegov agent Mino Raiola, koji i sam očekuje bonus za vjernost, već su održali razgovore s Unitedom te se očekuje da će onog trenutka kada 34-godišnji napadač postane slobodan igrač biti i potvrđen jednogodišnji ugovor s opcijom produljenja za dodatnih 12 mjeseci. U dresu Uniteda Ibrahimović bi trebao zarađivati 250,000 funti tjedno, što je prevedeno u euro i godišnju plaću nešto više od 15 milijuna eura za dogovorenu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S 50 postignutih golova u 51 odigranoj utakmici za PSG u prošloj sezoni Ibrahimović se u očima Josea Mourinha nameće kao idealno rješenje za Unitedove napadačke probleme, ali i kao igrač uz kojeg će nadolazeće snage Anthony Martial i Marcus Rashford nastaviti igračko stasanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo