TO NEĆE BITI 'DESETKA' / Moglo bi vas iznenaditi koji će broj Messi možda nositi u PSG-u

Image
Foto: Profimedia

Prema posljednjim informacijama Messi je dogovorio sve detalje s PSG-om

9.8.2021.
18:54
Profimedia
VOYO logo

Prelazak ponajboljeg nogometaša svih vremena Lionela Messija u PSG praktički je gotova stvar, barem ako je vjerovati svim napisima španjolskih, francuskih i ostalih uglednih europskih medija.

Messi bi trebao potpisati za PSG ovih, dana, neki vele čak već 10. kolovoza jer tada je PSG iznajmio Eiffelov toranj, a to su posljednji put napravili kada je predstavljan Neymar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema posljednjim informacijama Messi je dogovorio sve detalje s PSG-om, ali se još uvijek nije otišao prema Parizu, no ima još vremena. Dok se čeka Messijevo službeni predstavljanje, mnogi se već zabavljaju zanimljivim detaljima i sitnicama poput one koji će Messi nositi broj na dresu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Lionel Messi

U igri su dva broja

Neymar ima broj 10, broj koji je Messi nosio svih ovih godina u Barceloni, a Argentinac je navodno rekao kako mu ga neće uzimati. Nagađa se kako bi Messi mogao birati između dva broja i to dva sasvim neočekivana i neuobičajena. Messi, navodno, razmišlja između broja 30, koji je nosio na dresu kada je debitirao za Barcu i broja 19 koji je nosio jedan kratak period na Camp Nouu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, oba broja su trenutno zauzeta. Broj 19 nosi Pablo Sarabia, a broj 30 nosi rezervni golman Alexandre Letellier. Očekuje se kako bi Messi mogao prije uzeti broj 30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo