MOGLO BI BITI DOSTA IZNENAĐENJA: / Dalić otkrio što sprema za Portugal i Francusku - 'Ne idemo tamo kao autsajderi'

Image
Foto: Profimedia

Prva se utakmica igra u Portu 5. rujna protiv Portugala, a tri dana kasnije Vatreni će igrati uz St. Denisu protiv Francuske

31.8.2020.
16:33
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija konačno se okupila nakon prisilne i dugotrajne stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa. Vatreni i njihov izbornik Zlatko Dalić sastali su se u Zagrebu u ponedjeljak gdje će započeti s pripremama za nadolazeća gostovanja protiv Portugala i Francuske u sklopu novog izdanja Lige nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva se utakmica igra u Portu 5. rujna protiv Portugala, a tri dana kasnije Vatreni će igrati uz St. Denisu protiv Francuske. Izbornik je otkrio kako se svi raduju jer se konačno vide, ali naglašava da ih čeka vrlo ozbiljan posao.

"Reprezentacija je svima nedostajala i radujemo se okupljanju. Svi su sretni i zadovoljni. Čekaju nas dvije teške utakmice i toga smo svjesni. Suparnici nisu mogli biti teži, pogotovo u vrijeme koje nije idealno za nogomet, no spremni smo dati sve od sebe. Očekujem dobar test i dobru pripremu za ono što nam slijedi, kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo i nastup na Europskom prvenstvu", rekao je Zlatko Dalić za službenu stranicu HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Dalić s nogometašima nakon utakmice protiv Rusije na Svjetskom prvenstvu

Svi će dobiti šansu?

Ističe i kako u Ligu nacija ne stupaju kao autsajderi, a otkriva i kako planira koristiti dosta novih imena.

"Ne idemo kao autsajderi u Ligu nacija, želimo pobijediti i isprobati što više igrača", kazao je Dalić i napomenuo da će vjerojatno svi dobiti svoju šansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da neće biti moguće da baš svi dobiju šansu. Vidjet ćemo kakav će biti razvoj situacije, no nastojat ćemo da svi budu u pogonu. Važni su i treninzi. Nadam se da se nitko neće ozlijediti, a igrači koji su prvi puta u reprezentaciji neka vide kakav je ambijent. Osim toga, ovo je sjajna prigoda da se nakon dvije godine vrati Šime Vrsaljko, ali nikako nećemo ulaziti u bilo kakav rizik s njime", kaže izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo