MOGAO JE IZBITI DOSTA GADAN SKANDAL NA UTAKMICI REALA: / 'Zamalo sam povukao igrače s terena. Osjećam se bijesno'

Image
Foto: Profimedia

Monchi je poludio jer je VAR poništio pogodak Luuku De Jongu u 31. minuti

18.1.2020.
20:58
Profimedia
VOYO logo

U derbiju 20. kola Primere Real Madrid je na Bernabeu svladala Sevillu s 2-1 i opet preuzeo vodstvo na ljestvici. Junak dvoboja bio je dvostruki strijelac Casemiro (57, 69), koji je prvi puta u dresu Reala zabio dva gola na jednoj utakmici. Počasni gol za Sevillu polučio je de Jong (64), kome je u prvom dijelu VAR poništio pogodak.

Luka Modrić je odigrao cijeli susret za Real, a zanimljivo je kako je utakmicu mogao obilježiti i jedan dosta gadan incident, no srećom direktor Seville ostao je dovoljno pribran. Naime, Monchi je poludio jer je VAR poništio pogodak Luuku De Jongu u 31. minuti zbog toga što je jedan od njegovih suigrača napravio prekršaj u napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

DURING MACTH REAL MADRID VERSUS SEVILLA FC AT SANTIAGO BERNABEU STADIUM. SATURDAY, 18 JANUARY 2020 Cordon Press, Image: 493467778, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: JOAQUIN CORCHERO / Cordon Press / Profimedia

"To je akcija koju je vidio cijeli svijet. Takvi potezi se događaju u igri. Mislim da je to bila ključna stvar i da je ta odluka da se poništi De Jongov pogodak promijenila tijek utakmice. Apsurdno je ocjenjivati i analizirati utakmicu od tog trenutka", kazao Monchi.

No, otkrio je kako bi, da su to napravili i kod drugog gola, sigurno povukao igrače s terena i napustio utakmicu. A zamalo su napravili jer se sumnjalo da je Munir na začetku akcije igrao rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da su taj gol poništili, povukao bih ekipu s terena i napustili bismo utakmicu. Htio sam to napraviti, bio sam spreman na takvo nešto. Ipak, unatoč porazu zadovoljan sam igrom ekipe, ali osjećam bijes zbog VAR-a i jedva se suzdržavam", priznao je bivši direktor Rome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo