NEŠTO TU NE VALJA / Modriću se ovo neće svidjeti. Ugledni časopis sastavio popis najboljih veznjaka svijeta, a evo koga su zaboravili

Image
Foto: Profimedia

Prem FFT-u najbolji veznjak Europa je Porgualac iz redova Manchester Uniteda, Bruno Fernandes

22.9.2021.
14:11
Profimedia
VOYO logo

Ugledni engleski časopis FourFourTwo sastavio je nedavno popis deset najboljih veznjaka svijeta i moramo priznati da je podosta iznenađujuć, ponajprije zbog onih nogometaša koji nisu dospjeli na popis.

Prem FFT-u najbolji veznjak Europa je Porgualac iz redova Manchester Uniteda, Bruno Fernandes, a drugo i treće mjesto zauzeli su Belgijanac Kevin De Bruyne iz Manchester Cityja te Jorginho iz Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među najboljih pet još su se ugurali Francuz Paul Pogba također iz Uniteda, te PSG-ov centralni vezni Marco Verratti. Iza njih su Joshua Kimmich iz Bayerna, N'Golo Kante iz Chelseaja, Ilkay Gundogan iz Cityja, Leon Goretzka također iz Bayerna i top 10 zatvara, pomalo iznenađujuće, Marcos Llorente iz Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nepravedan popis?

E sada, dalo bi se dosta raspravljati oko toga tko treba biti u top 10, kao i oko toga da su, recimo, Jorginho i Kante pozicionirani ispod Fernandesa, odnosno, Pogbe, Verrattija, Kimmicha, s obzirom na to da je ih je UEFA proglasila najboljima u sezoni, odnosno Ligi prvaka.

Isto tako, pomalo iznenađujuće je kako na ovom popisu nema Luke Modrića, Tonija Kroosa ili Casemira, barem jednog iz elitnog trojca Real Madrida, a ponajviše Modrića koji je imao sjajnu sezonu. Sve u svemu, dosta diskutabilan popis tako uglednog časopisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo