MODRIĆU PROPADA NAJVAŽNIJI PLAN U KARIJERI: / Zbog jednog opakog Francuza, Vatreni bi vrlo lako mogao napustiti Real?

Image
Foto: Profimedia

Španjolci navode kako se Modrićevo vrijeme ionako bliži kraju, kako Real još uvijek nije potvrdio da će mu produljiti ugovor

12.10.2020.
21:16
Profimedia
VOYO logo

Ovih dana dosta se pisalo o mogućem ostanku Luke Modrića u Real Madridu i to vjerojatno sve do umirovljenja. Navodno prema tvrdnjama nekih španjolskih medija, Modrić je bio spreman pristati i na manji ugovor samo da ostane u Madridu još koju godinu jer, kako su pisali, tamo je presretan, a on sam također veli da se u španjolskoj prijestolnici osjeća kao kod kuće.

Međutim, u Realu navodno žele pričekati s obnovom ugovora do sljedeće godine, a sada je možda jasnije i zašto. Naime, Mundo Deportivo piše kako se Real sprema kupiti jednog od najtalentiranijih mladih veznjaka današnjice, 17-godišnjeg francuskog reprezentativca, Eduarda Camavingu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Echauffement - Eduardo Camavinga ( 14 - France ) - - Match de football de ligue des Nations France / Portugal (0-0) au stade de France ŕ Saint-Denis le 11 octobre 2020. © Federico Pestellini / Panoramic / Bestimage Soccer match France / Portugal in Paris on october 11th 2020,Image: 562541875, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Camavinga je još uvijek član Rennesa, iako ga je u nedavno završenom prijelaznom roku tražila cijela sila europskih nogometnih velikana, a to znači da kraljevski klub i dalje ima šanse dovesti ga. Mundo tvrdi kako bi akvizicija mladog i opasnog dobrog Camavinge, koji usput rečeno igra baš na Modrićevoj poziciji, značila da će Hrvat gotovo sigurno biti istisnut iz momčadi, a samim time možda i iz kluba.

Španjolci navode kako se Modrićevo vrijeme ionako bliži kraju, kako Real još uvijek nije potvrdio da će mu produljiti ugovor i kako se mladi Camavinga ipak više uklapa u viziju pomlađivanja Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo