MODRIĆU NOVA NAGRADA / Luka otkrio što bi radio da nije nogometaš!

Luka Modrić je dobio još jednu nagradu, ovog puta od vrlo strogog žirija. Birala su djeca, a po njihovom strogom kriteriju, Luka je naš najbolji nogometaš.

30.3.2015.
12:54
VOYO logo

Sudionici Sportskih igara mladih su glasali na svojim nogometnim natjecanjima, te preko društvenih mreža i odlučili da je Luka ipak u 2014. godini bio bolji od Marija Mandžukića. Uz nagradu, Luka je morao i stati ispred klinaca i odgovarati na njihova pitanja. Modrić je tako otkrio koji mu je najdraži trenutak u karijeri.

"Debi za reprezentaciju protiv Argentine i osvajanje Lige prvaka", rekao je veznjak Reala i kazao što bi bio da nije nogometaš?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sva sreća da sam nogometaš... Po struci sam ugostitelj i tko zna kako bi to završilo da nisam ganjao nogometnu karijeru..."

Kako donosi Goal.com, djecu je zanimalo da li bilo teško igrati protiv norveškog tinejdžera Martin Ødegaard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispalo je po rezultatu da baš i nije... Ali on je velik talent, odličan dečko, ako se na nastavi kvalitetno razvijati, ne mora se bojati za karijeru", ispalio je Luka i za kraj rekao u kojem se klubu najbolje osjećao kroz karijeru?

"U svakom je bilo zanimljivo, svaki budi posebne emocije, prijateljstva, ali najbolje se osjećam u Realu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Luka Modrić 2. Mario Mandžukić 3. Ivan Rakitić 4. Darijo Srna 5. Ivan Perišić 6. Ivica Olić 7. Dejan Lovren 8. Vedran Ćorluka 9. Domagoj Vida 10. Stipe Pletikosa,

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo