Modrićev prijatelj i suigrač propušta EURO?

Vezni nogometaš Tottenhama Scott Parker u opasnosti je od propuštanja Europskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj zbog ozljede Ahilove tetive...

12.5.2012.
10:52
VOYO logo

Novi izbornik engleske reprezentacije Roy Hodgson trebao bi odrediti svoj popis od 23 putnika za Euro u srijedu, nakon čega će svi odabrani igrači pet dana kasnije otputovati u trening-kamp u Španjolsku. Međutim, Parker, koji je ove sezone uvelike pomogao Luki Modriću sjajnim igrama u dresu Tottenhama, u ovom trenutku nije zdrav.

"Scotty nije spreman. Morao sam ga ostaviti na klupi protiv Aston Ville. Ima problem s Ahilovom tetivom koji se ne pogoršava, ali se ni ne poboljšava. U ovom trenutku se muči i to traje nekoliko tjedana. Nema nikakvog puknuća, ali ga boli i morat ćemo vidjeti hoće li biti spreman za Fulham. Nakon nedjelje će primiti nekoliko injekcija i nadamo se da će to pomoći", komentirao je menadžer Tottenhama Harry Redknapp, uz dodatak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Specijalist misli da to može riješiti, ali trebat će mu desetak dana odmora na kraju sezone".

Parker je bio privremeni kapetan 'Tri lava' u veljači u prijateljskoj utakmici Engleske protiv Nizozemske, a zajedno sa Stevenom Gerrardom natječe se za kapetansku vrpcu reprezentacije svoje zemlje na Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, u petak je bez šanse za nastup na Euru ostao stoper Manchester Uniteda Chris Smalling zbog ozljede prepona. Eventualni izostanak Parkera zabolio bi Hodgsona puno više...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo