MODRIĆEV OMILJENI SUIGRAČ NA UDARU: / U Madridu postaju sve manje strpljivi s njim

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Velšanin Gareth Bale predviđen je za igrača koji bi odlaskom Cristiana Ronalda trebao biti noseća figura Real Madrida.

23.2.2016.
15:16
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Ove je sezone pokazao da za to ima kapaciteta. U 17 utakmica koliko je ukupno odigrao u prvenstvu i Ligi prvaka ove sezone Bale je uspio zabiti 13 glova i namjestiti još 11, no ozljeda sredinom siječnja spriječila ga je da još više poboljša stataistiku i pomogne momčadi Zinedinea Zidana u teškoj borbi na ove dvije fronte.

No, činjenica da je Bale zbog ozljeda dosta vremena proveo izvan terena zasmetala je novinaru Asa Manuu Sainzu, koji tvrdi da Velšanin su u Madridu sve manje strpljivi s njim te ga naziva novim ArjenomRobbenom, igračem poznatom kao sklonom ozljedama. Velšanin je naime već šesti put izvan stroja zbog ozljede lista, pa je novinar Asa izračunao da je od dolaska u Real 2013. godine odigrao 8620 od 13 590 minuta, što je 63 posto ukupnog vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se gleda samo ova sezona Bale je samo 44 posto vremena proveo igrajući. S obzirom da su ga Madriđani platili 100,7 milijuna eura te mu je godišnja plaća 18 milijuna eura, to znači da on najtrofejniji europski klub košta 750 tisuća eura po utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolnija činjenica za Balea je ta da sudeći prema statistici uopće ne nedostaje klubu jer su izgubili samo jednu utakmicu bez njega u momčadi. Bilo je to u 37. kolu sezone 2013.-2014.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo