MODRIĆEV NASLJEDNJIK IZNENADA NAPUŠTA REAL: / Trebao je biti najveće pojačanje, a sada odlazi kod Rebića u Milan?

Image
Foto: Profimedia

Ovoga se ljeta trebao vratiti u Real i piše se već mjesecima kako će on naslijediti Luku Modrića u veznom redu

30.5.2020.
15:21
Profimedia
VOYO logo

Mladi norveški fantazist Martin Odegaard, trebao je biti najveće ovoljetno pojačanje Real Madrida. Odegaard je trenutno na posudbi u Real Sociedadu gdje igra fantastično. U 28 nastupa uposao je osam asistencija i sedam golova i vjerojatno je najzaslužniji za to što je njegova momčad trenutno na visokom četvrtom mjestu lige i konkurira za mjesto koje vodi u Europu.

Odegaard se ovoga ljeta trebao vratiti u Real i piše se već mjesecima kako će on naslijediti Luku Modrića u veznom redu. Međutim, ugledna španjolska Marca piše da se to ipak neće dogoditi. Zinedine Zidane mu ipak na koncu ne može garantirati mjesto u momčadi jer za sada Real ne planira prodavati niti jednog od ključnih veznjaka, što znači da bi Odegaard na kraju mogao čak i grijati klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Real Sociedad's Norwegian midfielder Martin Odegaard gestures during the Spanish league football match between Real Sociedad and Villarreal CF at the Anoeta stadium in San Sebastian on January 5, 2020., Image: 491112939, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ANDER GILLENEA / AFP / Profimedia

Odlazi u Italiju?

Mladi Norvežanin više ne želi provoditi vrijeme na klupi i Marca tvrdi da je Odegaard već dogovorio sa svojim menadžerom da želi i sljedeću sezonu provesti na posudbi u nekom klubu u kojem će mu mjesto u prvoj momčadi biti zagarantirano. Nakon toga ima plan vratiti se u Real, ali opet, samo ako će mu osigurati mjesto u momčadi.

Talijanski Tuttosport pak piše kako se Milan već javio i počeo pregovarati oko dolaska Odegaarda. Dali bi mu mjesto u momčadi i sve što mladić traži, ali Talijani imaju namjeru ugraditi u ugovor o posudbi i opciju otkupa njegova ugovora za 40 milijuna eura sljedećeg ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kažemo, konkurencija u Realu nije se raščistila, Toni Kroos je praktički ključan igrač, Fede Valverde je ove sezone jedan od najboljih igrača u ligi, Modrić i dalje igra na vrhunskoj razini, a tu je još i Isco koji je također u Zidaneovim planovima. Međutim, Marca tvrdi kako će Real ipak pričekati kraj sezone pa će onda odlučiti što će s Odegaardom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo