Modrić zbog jednog gola vrijedi 50 milijuna funti?

'Modrić je podsjetio zašto ga Slaven Bilić smatra jednim od najboljih europskih veznjaka, on je ključ igre Tottenhama', pišu engleski mediji.

19.9.2011.
14:22
VOYO logo

Luka Modrić sjajno se potrudio da sapunica oko njegova transfera brzo padne u zaborav. Na domaćem je terenu u nedjelju spektakularnim pogotkom načeo Liverpool i sa stilom ponovno vratio pozornost na svoju igru.

Nakon pet kola konačno su Spursi odigrali uvjerljivo i najave da će se boriti za četvrto mjesto na ljestvici zvuče sve uvjerljivije, a hrvatski veznjak trebao bi im biti glavna snaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Energična predstava i potez utakmice. Modrić je opet vođa Tottenhama'', o Lukinoj igri piše ESPN, a ugledni Guardian komentira to ovako:

''Loše vijesti za Chelsea. U siječnju će morati ponuditi barem deset milijuna više'', dakle 50 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Harryju Redknappu isto je pao kamen sa srca. Izgleda da nema nezadovoljnika u svlačionici.

"Zato su nam nudili 40 milijuna funti za njega. Zato što je vrhunski igrač i nadam se da će mu predsjednik Levy što prije ponuditi novi ugovor", rekao je Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojbi o njegovu motivu više nema, koliko god je htio otići s White Hart Lanea, pokazao je da je pravi profesionalac, da mu nije bitno koji dres nosi.

''Nestale su dvojbe hoće li i dalje imati starog Modrića. U kombinaciji s Parkerom, diktirao je igru od početka utakmice'', piše Independent, a u istom su tonu tekstovi svih ostalih novina i izvještaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Modrić je podsjetio zašto ga Slaven Bilić smatra jednim od najboljih europskih veznjaka, on je ključ igre Tottenhama. Mržnja navijača začas je postala dijelom povijesti nakon što je još jednom pokazao talent. On je glavni Redknappov čovjek'', piše Daily Telegraph.

Da nije ništa posebno odigrao, a postigao onakav gol protiv Liverpoola bilo bi dovoljno da Luka Modrić bude glavna vijest otočkog nogometa ovaj vikend. Kako je još i odigrao maestralno, zaslužio je mjesto u momčadi kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redsi nisu znali kako s našim veznjakom koji je zaradio ocjenu 8,5, no čak još četiri igrača Spursa u idealnoj su jedanaestorki prema uglednom portalu Goal.com

Loše vijesti stižu za Niku Kranjčara koji je u nedjelju na poluvremenu morao napustiti igru zbog ozljede mišića zadnje lože. Stanka bi trebala trajati do dva tjedna te bi trebao biti na raspolaganju izborniku Biliću za utakmicu protiv Grčke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109121058006 arti-201109180395006 arti-201109120622006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo