MODRIĆ ZATRAŽIO SASTANAK S PEREZOM: / Tresu se Apenini, Luka odluku još nije objavio; 'u kontaktu su s Interom'

Image
Foto: PIXSELL/AFP

'Modrić još nije objavio svoju odluku i želi sastanak s čelnicima kluba'

5.8.2018.
14:11
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Luka Modrić i dalje je tema pisanja svjetskih medija, posebno talijanskih i španjolskih. Inter bi kapetana Vatrenih i najboljeg igrača SP-a htio vidjeti na San Siru, dok je Perez jasno dao do znanja da, tko želi Modrića, mora inkasirati u klupsku blagajnu 750 milijuna eura. Bila je to inicijalna ponuda, ali svejedno, poruka je jasna. No, šef Reala i svi u klubu znaju da je Luka u 33. godini, bliži se kraj karijere, koliko god Modrić uživao u najslavnijim i najljepšim trenucima karijere.

PRIČE O MODRIĆU SVE SU GLASNIJE: Trener Intera rekao da ga sanja u svom klubu, ali onda se javio trener Reala

'Modrićev agent i dalje u kontaktu s Interom'

Zenit je dostigao, svjesni su toga na Santiago Bernabeu, koliko god Luka bio najvažniji igrač momčadi, pogotovo sad odlaskom Ronalda u Juventus. Madridski AS piše kako je Modrićev agent i dalje u kontaktu s Interom, koji je zainteresiran za dovođenje 32-godišnjeg hrvatskog veznjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić još nije objavio svoju odluku i želi sastanak s čelnicima kluba", piše AS koji na naslovnici današnjeg izdanja i donosi ovu priču...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekuje se u Valdebebasu u srijedu. Modrićevi agenti su u kontaktu s Interom. Luka nije obznanio svoju odluku dok se ne vidi sa suigračima", piše AS.

Navijači Intera i dalje maštaju o dovođenju Modrića

S druge strane, navijači Intera i dalje maštaju o dovođenju Modrića, a pridružio im se i trener Luciano Spalletti koji bi u njemu imao igrača za velike stvari, za konačni povratak među europsku elitu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I ja sanjam s njima, bio bi veliko pojačanje za nas", poručio je Spalletti. Tijekom subote pojavile su se informacije da Inter nudi 40 milijuna eura, a Real traži 70.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

29.08.2016., Zagreb - Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije pred kvalifikacijsku utakmicu protiv Turske za odlazak na SP u Rusiju. Luka Modric. Photo:

Madridski AS je "zabrinut", Marca je u pisanjima nekako uvjerenija u ostanak Luke u Madridu. AS ističe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako se ova drama i obistini, Madrid mora pod hitno izmisliti nešto. Šest mogućih zamjena za Modrića. Glasine o Lukinom odlasku sve su jače. U klubu mi moralo donijrti odluku, izaći na tržište i nekoga jakog kupiti ili dati šansu nogometašima koji igraju na toj poziciji u postojećem kadridu Lopeteguia".

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo