MODRIĆ USKORO OSTAJE BEZ OMILJENOG SUIGRAČA? / 'Kažu da nemaju novca, a planiraju za njega dati 150 milijuna eura'

Image
Foto: Profimedia

Brojni klubovi žele ga vidjeti u svojim redovima

8.2.2021.
12:52
Profimedia
VOYO logo

Dugogodišnji kapetan Real Madrida, SergioRamos, mogao bi ovog ljeta, poslije 16 godina, napustiti Santiago Bernabeu. Aktualni ugovor istječe mu 30. lipnja, a novi još nije potpisao. I nije sigurno da hoće. Pregovori su zastali u onom trenutku kad je Španjolac navodno rekao FlorentinuPerezu da ne pristaje na smanjenje plaće od 10%.

Image
RAMOSOV 'LIKE' NA INSTAGRAMU IZAZVAO POMUTNJU U MADRIDU: /

Španjolski mediji od bezazlenog poteza napravili senzaciju, branič odmah reagirao

Image
RAMOSOV 'LIKE' NA INSTAGRAMU IZAZVAO POMUTNJU U MADRIDU: /

Španjolski mediji od bezazlenog poteza napravili senzaciju, branič odmah reagirao

Na rasplet situacije čeka PSG. Francuski prvak navodno želi braniča, a L'Equipe javlja da se predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi dogovorio Perezom da ne ide po Ramosa dok pregovori s Realom definitivno ne propada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako može Mbappe?

U međuvremenu, isti dnevni list javlja kako pregovori Reala i Ramosa miruju i da se ne čini da će uskoro pasti dogovor. Pozivajući se na neimenovani izvor blizak igraču tvrde da je kapetan jako ljutit zbog ponude kluba koja uključuje gore spomenuto smanjenje plaće i duljinu od dvije godine.

Image
Image

single club/league/player publications/services.

Sergio Ramos of Real Madrid Real Madrid vs Athletic Club, Spain Supercup semifinal 2. Football, La Rosaleda Stadium, Malaga, Spain - 14 JAN 2021,Image: 583904206, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no

"Kažu da nemaju novca, ali planiraju potrošiti 150 milijuna eura na Kyliana Mbappéa idućeg ljeta i ponuditi mu 20 milijuna eura godišnje", citira L'Equipe navodno osobu iz Ramosovog bliskog okruženja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednje vrijeme puno se pričalo o tome kako Ramosa žele dovesti brojni europski velikani poput talijanskog Juventusa i PSG-a. Nedavno se pojavila vijest da ga u svojim redovima želi vidjeti i engleski velikan Manchester United.

Daily Mirror je objavio da je United zainteresiran za dovođenje legendarnog stopera te da će ući u bitku s PSG-om oko njegovog potpisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo