Modrić u momčadi snova koja bi parirala Barçi

Slavni Arsenalov centarfor Alan Smith, danas televizijski komentator Sky Sportsa, složio je momčad za koju misli da bi mogla parirati Barceloni. U tom je sastavu mjesto našao i Luka Modrić.

31.5.2011.
0:37
VOYO logo

Mnogi nogometni stručnjaci u posljednje vrijeme razbijaju glavu pitanjem može li itko srušiti moćnu Barcelonu?

U takvim diskusijama neki su pribjegli maštanju, poput bivšeg TopnikaAlana Smitha, koji je sastavio idealnu momčad koja bi, smatra, jedina mogla svladati Katalonce koji su poharali Španjolsku i Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac bio bi u toj momčadi glavni vezni igrač. Smith očito drži Modrića najboljim svjetskim razigravačem uz eventualnu iznimku dvojice Barceloninih igrača Xavija i Inieste.

"Modrić bi bio u prostoru ispred dvojice razarača, Pepea i Xabija Alonsa i u toj poziciji povezivao bi se s Cristianom Ronaldom. On nikad ne gubi loptu", ističe Smith.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iker Casillas (Real), Philipp Lahm (Bayern), David Luiz (Chelsea), Nemanja Vidić (Manchester United), Ashley Cole (Chelsea), Pepe (Real), Xabi Alonso (Real), Luka Modrić (Tottenham), Alexis Sanchez (Udinese), Cristiano Ronaldo (Real), Gareth Bale (Tottenham).

Smithova bi momčad protiv Barcelone igrala u sustavu 4-2-3-1, a vodio bi je Realov trener Jose Mourinho. U tom bi sastavu igrala četvorica igrača iz Real Madrida, po dvojica iz Chelseaja i Tottenhama te po jedan iz Bayerna, Manchester Uniteda i Udinesea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Modrić, odnosno interes Manchester Uniteda za njega, glavna je nogometna tema na otoku. Preliminarna lista je na Old Traffordu navodno već složena, a ciljevi su vratar De Gea iz Atletica (20 godina) za 21 milijun eura, Ashley Young (25) iz Aston Ville za 16, te Luka Modrić (25) za 23 milijuna.

Prema drugim izvorima, svježa krv u vezi bio bi Wesley Sneijder, koji bi stajao 40 milijuna eura te Lukin suigrač iz Tottenhama Gareth Bale za 34 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako već spada među najbolje plaćene hrvatske sportaše, Luka Modrić tek bi transferom u Manchester postao pravi bogataš, s tri puta većim primanjima nego što ih ima u Spursima.

Otkriveno je kako Modrić na White Hart Laneu prima 52.000 eura tjedno ili oko 2,7 milijuna eura godišnje, što je dvostruko manje od Garetha Balea, koji je nedavno potpisao novi ugovor, a čak čak i Robbie Keane, igrač kojega stalno sele po posudbama, zarađuje mnogo više od Modrića, čak 75.000 eura tjedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka bi na Old Traffordu navodno zarađivao barem do devet milijuna eura godišnje, što ni jedan hrvatski igrač ne može ni zamisliti, čak ni Srna kod Ahmetova.

Vezani članci:

arti-201105290392006 arti-201105270809006 arti-201105240991006 arti-201105210180006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo