MODRIĆ U LOVU NA DVIJE NAGRADE: / Kapetan Vatrenih prekida dominaciju Cristiana Ronalda i Lionela Messija?

Image
Foto: AFP

Modrić je u prilici biti proglašen UEFA-inim igračem godine

30.8.2018.
10:55
AFP
VOYO logo

Dodjela nagrada za najboljeg igrača u izboru UEFA-e te najboljeg braniča, vratara, veznjaka i napadača Lige prvaka u prošloj sezoni održat će se u Monte Carlu s početkom u 18 sati, kada i izvlačenje skupina Lige prvaka.

Hrvatska predstavnika među elitom u natjecanju nema, ali ima kandidata za osobna priznanja u kapetanu Vatrenih Luki Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trojica veličanstvenih

Luka Modrić, Cristiano Ronaldo i Mohamed Salah predstavljaju trojac nominiranih iz kojeg će biti proglašen dobitnik UEFA-ine nagrade za najboljeg u sezoni 2017/18.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA je ovu nagradu pokrenula 2011. godine, a nominirane su odabrali treneri 80 momčadi koje su prošle sezone igrale u Ligi prvaka i Europskoj ligi. Uz njih je glasove dalo i 55 novinara zemalja članica UEFA-e.

Najbolji veznjak

Uspješnu sezonu imala su sva trojica, to je jasno, Modrićeve šanse rastu ako se zna da je uz osvojen naslov u Ligi prvaka osvojio i srebrnu medalju s reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je bio proglašen i najboljim igračem turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot Wikipedia
Image
Foto: Screenshot Wikipedia

Osim prilike za najvećom nagradom na svečanosti, Modrić je u šansi okititi se i onom za najboljeg veznjaka svijeta pri čemu mu konkurenciju rade klupski suigrač Nijemac Toni Kroos i belgijski veznjak Manchester Cityja Kevin De Bruyne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo