MODRIĆ SE OVOM NIJE NADAO: / Procurio veliki plan Reala, Vatreni je definitivno bivši, evo tko upada na njegovo mjesto

Image
Foto: Profimedia

Iako se mnogi nadaju malo je vjerojatno da će dobiti novi ugovor

16.7.2020.
20:48
Profimedia
VOYO logo

Iako se po španjolskim medijima ovih dana pisalo o tome kako bi Real Madrid trebao ponuditi LukiModriću novi jednogodišnji ugovor jer Vatreni nakon stanke igra kao u najboljim danima, novinar Edu Pital, s Onda Cero, tvrdi da predsjednik Florentino Perez planira Varenog iduće godine zamijeniti s Martinom Odegaardom.

Već je Perez navodno razgovarao s predsjednikom Real Sociedada Jokinom Apperibayom, gdje je veznjak na posudbi o tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Real Sociedad's Norwegian midfielder Martin Odegaard gestures during the Spanish league football match between Real Sociedad and Villarreal CF at the Anoeta stadium in San Sebastian on January 5, 2020., Image: 491112939, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ANDER GILLENEA / AFP / Profimedia

Spomenuti noivnar nvodi kako je plan Reala cijelo vrijem bio da Norvežanin provede dvije godine na posudbi u Sociedadu prije nego što se vrati na Santiago Bernabeu kako bi zamijenio Modrića, koji će tada imati skoro 36 godina.

U Madrid su oduševljeni s njegovim napretkom na San Sebastianu i uvjereni su da će tamo napraviti još jedan korak više prije nego što se vrati za godinu dana i preuzme Modrićevu ulogu. Kao što je poznato hrvatskom veznjaku ugovor istječe upravo tada. Klub mu za sada nije ponudio novi, a pitanje je hoće li se to i dogoditi s obzirom na spomenuti plan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo