MODRIĆ SE OBRUŠIO NA NOVINARA: / 'Nemate ništa pametno za pitati? Koliko ste pripremali ovo pitanje?'

Image
Foto: AFP

Izbornik Dalić i kapetan Modrić odradili su posljednju press konferenciju uoči sutrašnje utakmice sa Nigerijom

15.6.2018.
19:34
AFP
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić i izbornik Zlatko Dalić odradili su novinarsku konferenciju uoči sutrašnje utakmice protiv Nigerije. Dalić i Modrić odgovarali su na pitanja ruskih, nigerijskih i stranih novinara o utakmici, očekivanjima na turniru, a nije prošli niti bez kontroverzi.

Na pitanje Shauna Walkera sa britanskog Guardiana o tome kako je presuda Zdravku Mamiću utjecala na atmosferu u reprezentaciju, Luka Modrić je reagirao žustro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemaš ništa pametnije za pitati?", rekao je Modrić. "Svjetsko je prvenstvo, ne želimo se baviti drugim stvarima. Koliko si pripremao ovakvo pitanje?", zaključio je vidno agitirani Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mislim da imamo sjajnu generaciju'

Prije toga, kapetan se osvrnuo na trenutnu generaciju i na pritisak pod kojim će igrati sutra.

"Mislim da imamo sjajnu generaciju, igrače koji su nositelji velikih klubova, a i mlade igrače. Dobra smo kombinacija mladosti i iskustva. Normalno je da se puno očekuje od nas. Ali mi najviše očekujemo sami od sebe", rekao je kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pritisak nas neće sputati. Velika su očekivanja, ali mi ćemo napokon napraviti rezultat koji ova ekipa može i napraviti

Iako, bez sreće će biti jako teško. Mi vjerujemo u sebe", zaključio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vidio sam što se dogodilo Španjolcima'

Na pitanje kako vidi skandal oko otkaza španjolskog izbornika Lopeteguija, koji će mu biti trener sljedeće sezone u Realu, Modrić je odgovorio diplomatski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam što se dogodilo sa Španjolskom, ali mislim da ih to neće poremetit. Oni su dugo skupa, a njihov novi izbornik je sjajna osoba i dobro će ih voditi. Fokusiran sam samo na reprezentaciju, ali vidio sam tko je novi izbornik Reala" rekao je.

Dalić neće odustati od svog naćina igre

Izbornik Dalić komentirao je plan igre u prvoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da ćemo se prilagodit Nigeriji, ali nećemo odustati od svojeg načina igre, neću svojim igračima sputati njihovu kreaciju

Nigerija ima puno odličnih napadača, Mosesa, Iwobija, a posebno su opasni u tranziciji. Ali mi smo jako dobra momčad i dat ćemo sve od sebe", zaključio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska svoju prvu utakmicu igra sutra protiv Nigerije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo