MODRIĆ IZNENADIO IZJAVOM O MESSIJU: / 'Sjetite se samo što se nama dogodilo, isto će biti i s Barcom'

Image
Foto: AFP

Vatreni je dao svoja predviđanja oko toga što bi se moglo dogoditi s Barcom ode li im najveći igrač u povijesti

3.9.2020.
10:25
AFP
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i veznjak Real Madrida, LukaModrić, smatra da Barcelona može biti uspješna i bez LionelaMessija. Za primjer je uzeo svoj klub koji je lani došao do naslova prvaka i pokazao da se može nositi s odlaskomCristiana Ronalda.

Image
BOLJE BI MU BILO DA POSLUŠA MODRIĆA: /

Vatreni poslao oštro upozorenje suigraču - 'Ove sezone moraš biti sto posto spreman'

Image
BOLJE BI MU BILO DA POSLUŠA MODRIĆA: /

Vatreni poslao oštro upozorenje suigraču - 'Ove sezone moraš biti sto posto spreman'

“Njegov odlazak bi bio ogroman gubitak. Kao i kad je Cristiano otišao. Međutim, ne treba razmišljati o prošlosti. To je nogomet i to se događa. Ako Messi ode to će biti ogroman gubitak za španjolsku ligu, ali moramo ići naprijed. Drugi igrači će postati zvijezde”, rekao je Modrić za AFP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada je Ronaldo otišao to se dogodilo. Život Real Madrida se nastavio bez njega i isto će biti s Barcelonom i La Ligom bez Messija”, poručio je Vatreni.

Image

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (2L) hugs Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric at the end of the Spanish Copa del Rey (King's Cup) semi-final first leg football match between FC Barcelona and Real Madrid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on February 6, 2019. (Photo by Josep LAGO / AFP)

Dodao je i kako vjeruje da Real Može do trofeja u narednoj sezoni bez obzira na to što u momčadi imaju dosta starijih igrača. On sam će za nekoliko dana proslaviti 35. rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemamo mladu momčad, ali imamo iskusnu. Imamo i mlade igrače, koji će biti sve bolji. Ne znam hoćemo li dovesti pojačanja, ali i ako momčad ostane ovakva, imamo dovoljno kvalitete. Pokazali smo to u La Ligi i znamo da možemo opet osvojiti prvestvo. Nakon pauze vratili smo se jako motivirani. Nedostajao nam je nogomet i pobjede. Puno smo radili. Milsim da smo bili fizički najspremnija momčad u ligi i zato smo je osvojili. Bio je to moj drugi naslov prvaka, ali želim ih još osvojiti”, završio je.

Momčad Zinedinea Zidane kreće u obranbu naslova 20. rujna na gostovanju kod Real Sociedada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo