Modrić razbjesnio šefove i navijače: 'Želim u Chelsea!'

18.6.2011.
12:59
VOYO logo

Dosad je bio 'zakopčan' i odluku ostavljao vodstvu kluba, no hrvatski je fantazista u petak iznenadio mnoge razgovorom za engleski Daily Mail. Luka Modrić priznao da želi otići iz Tottenhama i potpisati za Chelsea, a engleski list piše da će nakon ovog razgovora navijači i šefovi Tottenhama biti bijesni, jer Luka dosad nije takve stvari rješavao preko novina.

Modrić je zapravo želio javno objasniti zašto želi u Chelsea, koji će Tottenhamu u sljedećih 48 sati navodno poslati novu, puno bolju ponudu od početnih 22 milijuna funti. Lukin istup, piše Daily Mail, razbjesnit će sve u Tottenhamu, no Modrić očito želi u ambiciozniji klub već ovo ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim napustiti Tottenham u prijateljskim odnosima. Uživao sam tamo, ali sada je vrijeme da potražim novi klub", izjavio je Luka u petak navečer za Daily Mail.

"Imam dogovor s predsjednikom Levyjem. Kada sam produživao ugovor rekao mi je kako će, ako dođe nova ponuda, razmisliti o njoj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nova ponuda koju će poslati Abramovič navodno iznosi oko 30 milijuna funti!

"Chelsea je velik klub s ambicioznim vlasnikom. Imaju sjajne igrače i ambiciju da se bore za naslov i Lige prvaka. Želim ostati u Londonu, ovdje je sretna moja obitelj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lukine izjave objašnjavaju zašto je dvojac iz Manchestera utihnuo posljednjih par dana. Njegov 'mig' bio je jasan.

"Ne žlim biti u svađi sa Spursima. Navijači su bili vrlo dobri prema meni i uživao sam tu, ali igrači zbog nogometa mijenjaju klubove. I normalno je da sanjamo da igramo za veći klub".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa šefom Tottenhama tek treba razgovarati, no ističe kako ne odlazi zbog novca.

"Ako netko dođe s ponudom koja je njima prihvatljiva, onda želim otići. To je zbog mojih ambicija, a ne novca. Kada sam došao u Englesku sanjao sam osvajanje trofeja, a ne novac. I dalje je tako. Spursi će uvijek biti u mome srcu, ali iskustvo u LP ostavilo me da želim još", kaže Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći korak je sastanak.

"Moram razgovarati s predsjednikom, ali ne, neću tražiti transfer. To bi bilo nepoštivanje. Nadam se da ćemo postići dogovor s drugim klubom koji će odgovarati svima. Sada sam još na odmoru, no morat ćemo razgovarati i naći rješenje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legenda Tottenhama Gary Lineker upozorio je svoj bivši klub da će se suočiti s godinama lutanja ako prodaju Luku Modrića. Lineker vjeruje kako se Spursi nalaze na prekretnici i da se mogu oprostiti od europskih natjecanja sljedeće godine ako budu bez hrvatskog veznjaka.

Ponudu Chelsea od 22 milijuna funti trener Harry Redknapp je ocijenio smiješnom, i dalje inzistira na tome da Modrić ostaje pod svaku cijenu, no i on i predsjednik Daniel Levy nalaze se na testu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je trenutak odluke kojim će Spursi definirati svoju budućnost. Kada jednom postanete klub koji gubi svoje najbolje igrače, postaje užasno teško vratiti se u natjecanje za Ligu prvaka i to na dugo vremena", kaže Lineker za engleski Mirror i priznaje:

"Moja intuicija mi govori - da, otići će. No, sve ovisi o Modriću jer igrači danas imaju dovoljno moći da ako žele otići to i naprave", zaključio je Lineker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

cate-201101170366004

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201106150972006 arti-201106160129006 arti-201106150372006

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo